Tips om Borås

Här hittar du tips, råd och inspiration från oss och våra medlemmar

Blogginlägg om Borås

Minisemester i Borås - 3 generationer

Vi besökte Borås, 6 vuxna och 4 barn (1 till 10 år) i slutet av juni 2020. Vi besökte bl a Borås Djurpark. Allt var väldigt välordnat och kändes tryggt i dessa Coronatider. Hela "storfamiljen" blev mycket nöjda med Djurparken, Alidebergsbadet, Scandic Plaza Hotel och med restaurang TUGG mm. Här finns det bilder och mycket annat http://demmereserjordenrunt.blogg.se/2020/june/boras-boras-minisemester-med-barn-och-barnbarn.html
av Demmereserjordenrunt 9 juli 2020

Söker reskompis till Australien, sommaren 2013! :)

Hej alla glada! Jag är en tjej på nyss fyllda 24 år som söker reskompis till Australien, sommaren 2013! Skulle ha åkt med en kompis från början men som nu har ångrat sig. Jag planerar att resa i början av juni till Cairns, Stora barriärrevet, Australien och vara bortrest i några månader, får se lite vad som händer. Har vart i Australien en gång tidigare, 2010 och kände att jag bara MÅSTE åka tillbaka! :D Jag är en glad, spontan, snäll och omtänksam tjej som framför allt söker äventyr, party, nya vänner m.m. Hör gärna av dig till mig om du är intresserad! Ha det gött! :D Mail: vilma_italia89@hotmail.com.
av Vilma_89 8 feb. 2013

I väntan på nya äventyr

Om ca 1 och en halv månad kommer jag sitta på en Rosa buss full med främmande människor i mitten av Afrikas savann. Detta är så spännande men jag tror ändå inte jag riktigt förstått att detta snart kommer att ske :) Jag har alltid älskat att resa. Eller ja, ända sedan en av mina barndomsvänner introducerade det in i mitt liv och vi åkte till Lanzarote ihop med hennes föräldrar vid 12 års ålder. På den vägen är det.. ca 17 länder senare ska jag nu utforska Afrika med Rosa Bussarna! Jag är inte bara en vanlig resenär, jag är "praktikant" också kan man säga. Jag ska hjälpa till och lära mig hur saker och ting fungerar på bussen och sedan förhoppningsvis vara en större del utav den värld jag älskar allra mest! men innan dess har jag endel att stå i, vaccination, försäkring m.m på återseende.. ;)
av Lindaloo 22 nov. 2012

Borås Västergötland, Europa