Tips om Sunne

Här hittar du tips, råd och inspiration från oss och våra medlemmar

Blogginlägg om Sunne

Drömmen att få besöka Selma spa i Sunne blev sann

För att förstå min känsla när vi kör in i Sunne och Selma spa syns för första gången uppe på kulle vid sidan av väg 45, måste vi gå tillbaka till 1991. Jag är tretton år gammal och bor i Hässleholm i Skåne. Jag lever i en ganska liten bubbla där och är totalt världsovan. Men mamma brukar läsa veckotidningar och det är i någon av dem jag ser ett reportage med bilder och text från Selma spa. Där och då föds drömmen om att åka dit och den har följt med mig sedan dess. Drömmen att få besöka Selma spa i Sunne. https://litemerarosa.com/2020/08/01/drommen-att-fa-besoka-selma-spa-i-sunne-blev-sann/
av Litemerarosa 1 aug. 2020

Min topp 5 - Florida

Bästa resan med massor av upplevelser för hela familjen var när vi åkte till Florida. Passar utmärkt för barnfamiljer. Vi åkte direktflyg från Gardermoen över natten vilket var perfekt då barnen kunde sova en hel del. 1. Fort Lauderdale och poolvillan som vi hyrde nära Hollywood Beach. Hollywood Beach har korats till USA:s bästa sandstrand. Turkost vatten, vit sandstrand och en 4 km lång strandpromenad som är bilfri och kantad av barer, restauranger och butiker. 2. Orlando och Disney World där vi valde Magic Kingdom en sagolik park som passar hela familjen med alla åkattraktioner, shower, fyrverkerier och paraden på Main Street. 3. Key West en häftig biltur med 42 broar som tar dig ut till Key West. Där möts man av en härlig västindisk stämning. 4. Miami och Miami Beach är bara ett måste när man är i närheten. Hit kommer många amerikanska kändisar. Och en tur längs Ocean drive och Lincoln Road. 5. NHL Florida Panthers. Vi avslutade resan med att se en NHL match. En rolig upplevelse och hit tog vi oss med Uber, lätt och smidigt.
av Hjalmarssonsresor 29 jan. 2018

SUNNE VATTENLAND - som barn på nytt!

Sunne Vattenland är ett måste för att vattenälskare samt för dig som önskar att du var det - oavsett ålder! Här finns allt möjligt som kittlar i maggropen; åka badringar med "fritt fall"-känsla, åka badringar i stora rör (mycket kul!), åka i runda "livbåtsaktiga" ringar som rymmer upp till 4 vuxna och sen in i ett rör med vatten - svisch säger det bara och det skrattas och tjoas glatt i dessa knalligt lilafärgade rör. Om man vill utmana styrkan, tålamodet och balansen - ska man upp på Bubblan. Det är en jättestor uppblåsbar bubbla i regnbågens färger, med en dusch-svamp-hatt högst upp, som ser till att bubblan hela tiden blir blötlagd och längst ner är det en pool. Man drar sig upp med hjälp av rep, försöker hoppa några gånger på bubblan där uppe utan att trilla ner - sen trillar man ner=) Kolsnäs Camping som är i anslutning till badet är relativt stort och är välbesökt av norrmän. Förståeligt då det är så nära till Norge / Oslo. En fin badstrand, minigolf, restaurang, bowling m m. Rent och snyggt överallt och rekommenderas till alla som vill göra något kul i sommar.
av Morbidello 25 juli 2008

Sunne Värmland, Europa

Vattenpalatset Sunne.
1 / 9
Här kommer vi!!
2 / 9
tossebergsklätten
4 / 9
Uno,Camilla,Lars o Catrin på promenad
5 / 9
Catrin o Camilla
6 / 9