Tips om Nyköping

Här hittar du tips, råd och inspiration från oss och våra medlemmar

Populäraste bilderna från Nyköping

Blogginlägg om Nyköping

På väg

Strax framme på flygplatsen i Skavsta, Nyköping. Planet lyfter 6:35 mot Alicante, Spanien och förhoppningsvis soligt så vi kan bada och sola efter vi kommit fram till lägenheten i SAN Miguel de Salinas.
av Biboll 6 sep. 2019 Resealbum: Spanien återigen!

Dokumentation av resan

Mina ambitioner inför resan är att jag ska kunna dela med mig av våra upplevelser av Thailand och de resemål och utflykter vi upplever. Jag har som mål att förutom den här bloggen att även dokumentera med bilder och videor.
av Den_linus 5 mars 2017

Resevänner - det är JUL snart

Jag vill med dessa vintervita bilder från min hemstad Nyköping sända en önskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt reseår till alla här på reseguiden. Nyköpingshus, där man år 1317 höll Gästabud där kung Birger lät fängsla sina bröder Erik och Valdemar och sedan slängde nyckeln i ån. http://www.reseguiden.se/forum/bilder/350496 Nyköpingsån http://www.reseguiden.se/forum/bilder/350495 Prosten Phils gård med Östra klockstapeln vid Alla Helgona kyrka http://www.reseguiden.se/forum/bilder/350494
av Grekland 15 dec. 2010

Avresa - Ankomst

Efter frukost tog jag god tid på mig på hotellet, då utcheckning inte var senast kl 11.00. Tog en taxi ner till Fjärrbuss terminalen, och när jag kom dit stog en flygbuss redan där, fast jag hade planerat åka senare, så jag hoppade på den. Så det innebar att jag redan klockan 12 var ute på Skavsta. Fasen vad gör man där så många timmar före. Det var lokalbuss ner till Stan och käkade på min pizzeria och lite småvandring runt stan, dragandes med bagage. Sen tog jag lokalbussen tillbaka och checkade in. När jag kom till Skottland spöregnade det, hade mna väntat någon annat, men tur var så stog Jim och väntade för transport till Hamilton.
av Nilshakan 26 juli 2010 Resealbum: Sommarsemester 2010