Tips om Cape Coral

Här hittar du tips, råd och inspiration från oss och våra medlemmar

Blogginlägg om Cape Coral

Delfinerna lekte i bakgrunden under vår beach wedding

Att se delfiner sägs betyder lycka. Vid vår senaste strandvigsel med ett svenskt par i solnedgången på Sanibel Island plaskade det plötsligt till och allas blickar vändes mot vattnet. Bara några meter från brudparet lekte två delfiner. Vi blev som betagna, det var nästan overkligt! Efter en paus för fotografering återupptog vi ceremonin lyckliga över delfinernas besök mitt under vigseln. Sanibel är en exotisk ö som blivit en av USA:s populäraste destinationer för en romantisk vigsel och varje år lovar allt fler svenska par varandra evig kärlek på den romantiska ön. Vigseln förrättades av Carl-Ingemar Perstad. https://youtu.be/Q-U3LoAA7eI
av Cip 15 nov. 2019

O har feber

O vaknade med feber så det blev en lugn dag. I och P åkte till Sanibel för att bada och käka på Lacy Flamingo. L packade lite för planen var Seaworld i morgon. Vi får se hur vi gör. Vi grillade på kvällen.
av Lindak 27 juli 2017 Resealbum: Florida 2017

Gasparilla

Regn på förmiddagen så vi kikade efter ny strand och hittade Gasparilla. Vi såg att det nästan tog en timme dit men tänkte att då har nog regnet slutat. Det tog 1,15 men det var det värt. Inte mycket folk på stranden och mängder med snäckor. Vid stranden låg en mysig restaurang som vi åt på. Dagens bästa var delfiner och sjökor som simmade nära stranden. Gasparilla är en lite ö där rika förr hade sina sommarhus. Säkert inte så billigt idag heller ;). George Bush har ställe här och brukar fiska när han besöker ön. Urmysigt lite pärla.
av Lindak 27 juli 2017 Resealbum: Florida 2017

Morgon med åska

Ofta åskar det på morgonen och idag kom det en ordentlig skur. I väntan på att det skulle gå över drog vi till Miromar outlet igen för att ta de sista intressanta butikerna. O och P handlade skor. Sedan åkte vi till Fort Myers beach och hängde där. Trots att klockanär kring fyra så är det 30 grader varmt och helt lagom att vara på stranden. Vi badade i tre timmar. Olle provade att fiska från piren men det behövs räkor för att det ska nappa här. På kvällen åt vi på en restaurang vid piren. Sedan var vi på stranden när solen gick ned vilket var väldigt fint. På kvällen började det åska och det var lite svårt att somna.
av Lindak 22 juli 2017 Resealbum: Florida 2017

Cape Coral Fort Myers, Nordamerika