Thailand

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Om Thailand Asien

Stora delar av Thailand är rena paradiset för oss svenskar. Här finns underbar mat, sol och tusentals vita sandstränder omgivna av palmer.

De stora badorterna ligger i södra delen av landet, här finns bland annat Phuket, Krabi, Khao Lak och Phi Phi-öarna. I östra delen av Thailand ligger populära resmål som Koh Samui, Rayong och Koh Chang. Utanför de vackra sandstränderna finns oftast mycket spännande dykvatten där du kan simma bland tropiska fiskar och koraller.

Många väljer att kombinera sin solsemester med några dagar i huvudstaden Bangkok. Det här är en av världens mest myllrande storstäder med sevärda byggnader, tusentals restauranger och shopping i världsklass.

Vart du än åker i Thailand så finns det ett boende som passar dig, här finns allt från superbilliga hyddor direkt vid stranden till femstjärniga lyxhotell där du kan bli bortskämd.

Det finns tusentals museer runt om i Thailand om både historia, arkeologi, krig och konst. Men det märkligaste av alla ligger i Pattaya; Bottle Art Museum. Här finns fler än 300 flaskor fyllda med små skepp, palats, tempel och andra fantastiska skapelser.

Här är resmål i Thailand
Till Koh Lipe från Koh Lanta
Thailand Walle, 17 juli 2019
Updaterad av Bjo för 3 timmar sedan
2
Hejsan 🤗 vi sitter och planerar vår 3 veckors resa till Thailand i feb-mars... vi börjar på Koh Lanta men tänkte ta oss till Koh Lipe sen.. vi har åkt speedboat förut den sträckan men gillar inte det så värst../ nu undrar jag nån som tagit bil ner piren utanför Hat Yai och sen båt över till Lipe? ...
Koh Phayam
Thailand Bally, 23 mars 2019
Updaterad av Bjo för 21 timmar sedan
2
Tips om allt!!!! Boende,finns att göra?? Finns det Sandflugor? Tacksam för alla svar. Med vänlig hälsning, Billy
Tillräckligt med tid mellan flighter i Bangkok?
Thailand Suja62, 12 juli 2019
Updaterad av M_olsson för 5 dagar sedan
4
Vi flyger från med Aeroflot från Bangkok till Stockholm via Moskva den 4/1 2020 kl 12.35. Planen är att flyga med Bangkok Airlines från Trat kl 10.00 med ankomst 11.00 på samma flygplats. Det känns i kortaste laget! Någon som vet om man kan checka in bagaget hela vägen redan i Trat? Är det långt ...
Bangkok - Kanchanaburi - sen då?
Thailand Thisisdefeat, 9 juli 2019
Updaterad av Bjo för 1 vecka sedan
1
Jag och min sambo ska iväg till thailand 15 dagar i januari 2020. Vi har bokat 3 nätter i Bangkok för att sedan åka 3 nätter till Kanchanaburi. Vi har då 8 nätter oplanerade. Vi är ute efter strandhäng och det ska inte vara för krångligt att ta sig dit. Vi funderade därför på Koh Chang men kan man ...
Koh Lipe igen...
Thailand Lafolle, 30 juni 2019
Updaterad av Famlofquist för 2 veckor sedan
5
Hej! Vi var på Koh Lipe för 10 år sedan och älskade stället. Funderar nu på att åka tillbaka men hört att det har blivit hysteriskt och att turismen ätit upp ön och att det genuina inte finns kvar. Ngn som varit där nyligen och även tidigare som kan berätta skillnader? Vi kommer åka i feb/mars 2020.
Boende Koh Lipe - vilken strand i feb
Thailand Pattedala, 28 juni 2019
Updaterad av Sierra för 2 veckor sedan
5
Jag och sambon ska till Koh Lipe i feb - 20. Flyget är bokat och klart, men boendet är vi lite osäkra på efter att ha läst en del om de olika stränderna. Vi skulle nog gärna vilja stanna på sunrise beach o ha en bungalow vid stranden men av de vi läst så blåser de mycket där? Vad gäller ...
Wapi Resort
Foto: robin90
Happy hour...
Foto: rolf_52
grönt är skönt!
Foto: mondiano
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
Foto: rolf_52
Lugn och ro...
Foto: sierra
Palm Strand
Foto: inah
None
Foto: mmangol
Longtail i kvällsbrisen
Foto: rolf_52
Klart Vatten
Foto: inah
Chicken Island
Foto: niclas
Ingen Trängsel På Koh Lipe
Foto: inah
Hotel California, Dolphin Bay
Foto: rolf_52

Planerar du en resa till Thailand?

Vi söker bland 1 000 000-tals priser från över 500 reseföretag. Vi jämför fler än 500 000 hotell, över 438 flygbolag, 100-tals resebyråer och 24 arrangörer.