Information om rådande reseläget

Svenska UD avråder tillsvidare för icke-nödvändiga resor till länder främst utanför EU. Avrådan gäller inte för följande länder:

Andorra, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Vatikanstaten och Österrike.


För Norge, Storbritannien och Nordirland gäller avrådan tillsvidare. För övriga länder, utöver de som nämts ovan, gäller avrådan till och med den 15 april 2021.


Vi vill påminna om att ta reda på vilka lokala restriktioner och eventuella karantän-regler som gäller för det land du vill besöka. Ofta finns aktuell reseinformation på Sveriges ambassader per land.


För mer information, besök https://www.swedenabroad.se/sv eller https://www.regeringen.se/uds-reseinformation


Senast uppdaterad: 2020-01-26

Sista minuten med endast flyg till Adelianos Kampos, Rethymnon

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Adelianos Kampos Rethymnon, Europa

I Adelianos Kampos står kritvita hus längs en turkos kustremsa som gnistrar i den varma kvällssolen. Njut av en autentisk grekisk upplevelse på vackra Kreta.

Adelianos Kampos är ingen stor plats, men trots det väldigt omtyckt. Det är nämligen just det som är destinationens största attraktionskraft då resenärer främst kommer hit för att njuta av lugnet och stillheten. Här kan du höra havet klucka mot strandkanten och njuta av solen som skiner nästan året runt. Vår, sommar och höst är förstås högsäsong men det är också mysigt att åka hit vintertid. Sol och bad är alltid en favorit på grekiska öar men Adelianos Kampos har även mycket annat att bjuda på. Med lokala restauranger som ofta bjuder på livemusik med traditionell grekisk musik kan du äta klassiska grekiska favoriter som moussaka och souvlaki. Samtidigt finns det också möjlighet till mer fartfyllda aktiviteter på sina ställen. Vattensport är ett relativt vanligt inslag i den annars lugna miljön i Adelianos Kampos. Aktiviteter som vattenskoter och vattenskidor är dock förpassade till särskilda områden, vilket gör att alla besökare kan få sina behov tillfredsställda här. Detta gör också Adelianos Kampos till en utmärkt plats för barnfamiljer då du kan balansera en lugn och skön miljö med fart och fläkt i lagom mån.

Rethymnon strand
1 / 4
2 / 4
Thinkstock

Resmål som liknar Adelianos Kampos