Just nu visar vi endast resor med
avresa från och med 16 juli.

Den 13 maj gick Svenska UD ut med en avrådan från alla icke nödvändiga resor till hela världen till och med 15 juli. Därefter görs en ny bedömning. Av hänsyn till alla våra besökare visar vi därför inga resor innan detta datum.


För bokningar efter detta datum erbjuder de flesta researrangörer generösa av- och ombokningsmöjligheter.


Håll dig uppdaterad och läs noggrant vad som gäller för varje arrangör och resa.

Sista minuten till Adelianos Kampos, Rethymnon

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Adelianos Kampos Rethymnon, Europa

I Adelianos Kampos står kritvita hus längs en turkos kustremsa som gnistrar i den varma kvällssolen. Njut av en autentisk grekisk upplevelse på vackra Kreta.

Adelianos Kampos är ingen stor plats, men trots det väldigt omtyckt. Det är nämligen just det som är destinationens största attraktionskraft då resenärer främst kommer hit för att njuta av lugnet och stillheten. Här kan du höra havet klucka mot strandkanten och njuta av solen som skiner nästan året runt. Vår, sommar och höst är förstås högsäsong men det är också mysigt att åka hit vintertid. Sol och bad är alltid en favorit på grekiska öar men Adelianos Kampos har även mycket annat att bjuda på. Med lokala restauranger som ofta bjuder på livemusik med traditionell grekisk musik kan du äta klassiska grekiska favoriter som moussaka och souvlaki. Samtidigt finns det också möjlighet till mer fartfyllda aktiviteter på sina ställen. Vattensport är ett relativt vanligt inslag i den annars lugna miljön i Adelianos Kampos. Aktiviteter som vattenskoter och vattenskidor är dock förpassade till särskilda områden, vilket gör att alla besökare kan få sina behov tillfredsställda här. Detta gör också Adelianos Kampos till en utmärkt plats för barnfamiljer då du kan balansera en lugn och skön miljö med fart och fläkt i lagom mån.

Rethymnon strand
1 / 4
2 / 4
Thinkstock