Sista minuten från Stockholm till Costa Teguise

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag.

Sök eller välj resmål

Sök
Filter

Om Costa Teguise Lanzarote, Spanien

Här på Lanzarotes östkust finns inte bara mysiga små stränder. Vattnen utanför Costa Teguise har också utmärkt dykning och bra vindar för vindsurfing.


Det finns fyra små stränder att ligga och sola på i Costa Teguise, de är alla ungefär 100-200 meter långa och består av helt naturlig sand.

Det här är en liten badort men det finns ändå många restauranger och barer att välja mellan. Eftersom det här är ett populärt engelskt resmål så finns det till och med några små mysiga pubar med prisvärd mat.

Klimatet här är perfekt under vintrarna, ca 20-25 grader, och med en svag bris som gör att vindsurfing är populärt utanför stränderna.

Costa Teguise är berömt bland dykare. Det varma och kristallklara vattnet och det rika djurlivet gör att det finns perfekta förhållanden.
Om du vill se fiskar under mer ordnade förhållanden så kan du kolla in akvariet inne i Costa Teguise.

Glöm tapas, paella eller fish’n’chips på restaurangerna runt hotellet. Ta en tur några mil upp i bergen till en av världens mest galna restauranger. Mitt ute i ingenstans ligger El Diablo. Här har man byggt en grill där maten tillagas med hjälp av värmen från vulkanen. Bara två meter under maten är lavan 400 grader varm och värmer din huvudrätt på nolltid.

Karta över Costa Teguise

1 / 4
Thinkstock
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock
Populära resmål relaterade till Costa Teguise