Sista minuten ospecificerat till Railay Beach, Krabi

Sista minuten ospecificerat till Railay Beach, Krabi

 
 
 

Railay Beach Krabi, Asien

Det här är en av de vackraste platserna i Thailand.
När du bor här i Railay Beach är du omgiven av sandstränder, höga klippor, regnskog och kristallklart vatten.

Här i Railay är det bara några mil till flygplatsen och folkmyllret i Krabi. Men du bor ändå isolerat från fastlandets trafik eftersom höga berg gör att det bara går att ta sig hit med båt.

Orten Railay Beach består bara av något dussintal hotell, allt från lyxiga resortanläggningar till små bungalows specialanpassade för bergsklättare och backpackers.

När du bokar ditt boende så kan du bo vid någon av de båda stränderna Railay East och Railay West. De ligger inte ens 100 meter från varandra på den smala halvön men du måste ändå välja: Vill du bo med utsikt mot soluppgången, eller mot solnedgången.

Det här är en av de vackraste orterna i Thailand tack vare de dramatiskt vackra bergen. Många kommer också hit enbart för bergsklättringens skull.
Men om du gillar sol och bad så är kanske klipporna vackrast som en selfie-bakgrund från solstolen.

På den lilla udden längst ut på Railay-halvön finns en prinsessgudinna begravd. Den lilla Phra Nang Nok-grottan ligger i södra delen av Phra Nang-stranden och besöks ofta av lokalbor. Här offrar man till den prinsessgudinna som sägs ligga begravd inne i grottan.