Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Resor till Scarborough, Trinidad och Tobago

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Prisexempel på flyg till Scarborough

Om Scarborough Tobago, Karibien

Scarborough ligger på paradisön Tobago. Tobago är en fridfull ö med kritvita stränder, ljummet turkost vatten, färgrika korallrev och frodig regnskog. Den här exotiska ön är också känd som Robinson Crusoes ö. Här är det härlig värme året runt.

1 / 4
Thinkstock
2 / 4
Thinkstock
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock

Tobago!

Trinidad och Tobago Mirre81, 4 feb. 2013
Updaterad av Mirre81 för 8 år sedan
3
... den fina stranden Pigeon Point. Tog bussen till Scarborough och Englishmans Bay, men det var, som sagt, ganska besvärligt. Taxi eller hyrbil är såklart bäst, men det är ju ganska dyrt. Matpriserna tyckte jag var okej, lite dyrare än hemma mest för att det är små butiker. Tror faktiskt ...

Tips ifrån Tobago

Trinidad och Tobago Legusta, 11 feb. 2008
Updaterad av Robbowan för 11 år sedan
15
... mycket folk där när vi var där. Huvudstaden, Scarborough, var inte så mycket att se. Stressigt, nedslitet, trafikerat och det räcker att vara där i ett par timmar för att tröttna på det. Sunday School, visst var där mycket turister, men trots det värt ett besök, om inte annat för att ...