Xtravel

1 / 4

Xtravel

2 / 4

Xtravel

3 / 4

Xtravel

4 / 4
Ynglingagatan 2, 113 47 Stockholm, 08-333 669
surf
surfresa
skidresa
surfcamp
företagsresor
äventyr
skidor
affärsresor
konferens
äventyrsresor

Vad är XTRAVEL?

Vi arrangerar och säljer surf-, skid-, och äventyrsresor till dem som önskar en aktiv och upplevelserik semester. Xtravel grundades 2004 av Eric Asmussen. Vi kan stolt presentera spännande och unika resor, med utmanande äventyr för alla.
Vi tror inte på löpande band-principen i resesammanhang.Vi på Xtravel värnar om och vill dela med oss av det unika med varje resmål och vi lägger stor vikt vid kunniga, erfarna och serviceinriktade guider som jobbar på våra olika surfcamps och skidorter runt om i världen.
Vi på Xtravel är alla eldsjälar och sanna äventyrare som brinner för att dela med oss av vår kunskap och expertis för att just din semester skall bli så minnesvärd och lyckad som möjligt.

Surfa eller skida

Vad är egentligen ett surfcamp? Ja det är många som pratar om det men vad är det egentligen? Det är enligt oss en resa där ungefär 10-15 personer, killar som tjejer, med ett gemensamt intresse av surfing eller att lära sig att surfa, åker i väg till någon av våra destinationer för att uppleva och lära sig något nytt.
Vi bor vanligtvis i ett hus eller möjligtvis i ett par bungalows nära stranden och surfar tillsammans på dagarna. Det är med största sannolikhet någon med på resan som du är på samma nivå med och vi har duktiga guider/instruktörer med under hela resan som du lätt kan få hjälp av om du önskar för att kunna utvecklas på bästa möjliga sätt i vattnet.
Läs mer på www.xtravel.se

Surfcamp Hossegor med Yoga
Vårt surfcamp i Hossegor i södra frankrike vid atlantkusten är det camp som år efter år säljer slut tidigt. Sedan 2007 har vi varit på plats i Frankrike för att lära nya gäster att surfa och yoga. Vi är på plats med egna svenska guider men jobbar också med lokala certifierade instruktörer. Vi sköter alal transporter på plats med våra guider och minibussar och i vårt hus där man kan bo max 16 gäster har vi egen pool och kan gå ner till en enskild strand för att surfa när andan faller på.
Vi inkluderar nästan allt i resans pris så som transporter på plats, boende, middagar, frukost, utrustning och dagliga instruktioner från våra guider. En riktigt skön resa för alla nivåer av surfare eller de som aldrig ens provat tidigare. Läs mer på www.xtravel.se

Surfa med Xtravel i Lagos, Portugal en långhelg
Här, allra längst nere vid Europas sydligaste udde, finner man riktiga kanonvågor i skön värme under sommarmånaderna.Vi har vårt boende i ett coolt litet surfhus, som ligger kanon och har all nödvändig utrustning för att du skall få en kanon surfsemester. Du flyger till Faro (billiga flyg hittar du med norwegian och ryanair) där du blir hämtad av våra surfinstruktörer i vår jeep.
Under dagarna kör vi längs kusten för att hitta olika bra breaks och där du som kanske är nybörjare tillsammans med våra instruktörer kan hitta små breaks, där du får ha vågorna relativt mycket för dig själv. Huset vi bor i ligger centralt, nära restauranger och butiker i Lagos, med en terrass längst upp, varifrån du kan blicka ut över havet vågorna och stranden.
Det är nu även möjligt att boka in långhelger i Lagos för dig som kanske inte kan vara borta en hel vecka. Vi kör inga fasta datum till Lagos utan du är välkommen närsom så länge vi har platser kvar. Läs mer på www.xtravel.se

Roadtrip i jakt på bästa snön i Kanada med Xtravel
Vi flyger in till Calgary för att där bli upphämtade av vår proskier och Xtravelguide som skall visa oss runt i British Columbia och Alberta under 10 dagar. Vi besöker skidorter som fernie, whitewater, redmountain, revelstoke, kicking horse m.f.
Vi bor på sköna motell längst vägen och får underbar offpist varje dag. En riktigt skön resa för dig som behärskar offpist och längtar efter en skön utmaning med massor av snö. det blir sjätte året i rad vi kör dessa resor i ledning av våra proskiers. www.xtravel.se/sv/sno/kanada

Vecko- och helgskidresor till Alagna i Italien
Sedan 2004 har vi kört skidresor till alperna för de skidsugna nordborna. Favoriten Alagna i Monterosaområdet är en höjdare år efter år. Med god mat, kort transfer, bra alternativ på boende, och magisk skidåkning är detta en fantastisk skidort väl värd att besöka om och om igen.
Spana in www.xtravel.se för mer information om våra olika skidresor i vinter. Med många års erfarenhet, rutinerade guider och många lokala bergsguider hittar vi som få andraochvi är säkra på att din skidresa med oss till alperna kommer att bli oförglömlig oavsett om du reser som privatperson eller med dina kollegor på företaget.

Offpist och mängder av snö i JAPAN med Xtravel
Japan, Hokkaido, är en mytomspunnet område med mer nederbörd (snö) än något annat ort vi åker till. 15 meter snö i snitt per vinter!! I vintras fick vi 2,70m på 6 dagar. Ospårad terräng på eftermiddagen där vi lagt spår på morgonen. En unik möjlighet för alla puderjagande skidåkare att en gång för alla få åka och känna snö spruta upp i ansiktet. Vi åker ett gäng på runt 10-14 personer som tillsammans skall suga musten ur Japans alla offpistmöjligheter. Med Niseko som utgångspunkt tar vi oss runt på Hokkaidoön där förhållande är som djupast. Du åker med Xtravels duktiga guider kommer ni säkerligen hitta den bästa snön och få en magisk resa ihop. De visar sina favorittillhåll på Hokkaidoön runt Niseko både på berget och vid sidan av.
Läs mer om resorna till Japan www.xtravel.se

Cykel eller Motorcross

Cykla mountainbike i Skottland med Xtravel
Glentress Innerleithen dit vi valt att åka efter otaliga rekommendationer, erbjuder fantastiska "singletracks" och en utmanande "freeride"park. Områdena som är en del av "the 7 stanes" blev nyligen framröstat som "ett av världens bästa mountainbike områden" av det Internationella Mountainbike Förbundet (IMBA).
Du flyger enkelt och billigt in till Edinburgh där vi hämtar dig och din cykel (om du inte väljer att hyra på plats) för att köra dig till ett av våra två sköna boendealternativ. Ett ypperligt reseval för ett par eller gäng cykelsugna vänner. Läs mer på www.xtravel.se


Motocross i Sahara med Xtravel
Marocko erbjuder fantastiska crossmöjligheter med sin spännande natur och omgivning. Vår "desert tour" lämpar sig för medelerfarna "off-road" killar och tjejer. Vi är iväg 7 dagar med 5 dagars körning. Vi besöker atlasbergen, de högsta sanddynorna vid Erg Chebbi, Sahara öknen och de gröna delarna av Draa Dalgången. Vi sover på olika 3 och 4 stjärniga hotell längs vägen förutom en natt då vi sover i tält.
Vi har alltid med oss egna följebilar och våra erfarna guider. Läs igenom vårt preliminära schema, vad vi erbjuder i vårt paket och all övrig läsning för ytterligare information, datum och pris. Hör av dig om du tycker det låter intressant att hänga på en oförglömlig resa! www.xtravel.se