Ving

1 / 4

Ving

2 / 4

Ving

3 / 4

Ving

4 / 4
Stockholm, 0771-995 995
paketresor
charter
grekland
turkiet
kroatien
thailand
spanien
cypern
mauritius
tunisien

Ving − Sveriges ledande researrangör

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den nordiska resekoncernen Thomas Cook Northern Europe, som är en del av Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen och har cirka 20 miljoner resenärer årligen.

Vårt kundlöfte

Din semester betyder verkligen allt för oss. Vi vill gärna ha dig som gäst igen, därför lovar vi att göra allt vi kan för att du ska åka hem med fina minnen av din resa. Kort och gott: vi tar hand om allt, så att du kan koppla av och njuta av din semester. Våra kundlöften har vi samlat under tre rubriker: kvalitet, service och pålitlighet.

Ett mer hållbart resande

Samtidigt som allt fler reser påverkas den globala miljön, länderna vi semestrar i och människorna som lever och arbetar i dessa länder. På Ving och i Thomas Cook-gruppen arbetar vi aktivt för att minimera de negativa effekterna och öka de positiva effekterna av turismen. Vi är emot alla former av illegala och exploaterande former av turism. Vi strävar alltid efter att utgå från hållbarhetsaspekten, både när det gäller vår egen verksamhet och då vi samarbetar med lokala partners.