Upper House

1 / 4

Upper House

2 / 4

Upper House

3 / 4

Upper House

4 / 4
Mässans gata 24, Box 5184, 40226 Göteborg, +46317088200
lyx
gourmet
sveriges bästa hotell
weekend
hotellfrukost
bästa service
avkoppling
bröllopssvit
spapaket

Upper House

Upper House är Gothia Towers 5-stjärniga "hotell i hotellet"​ i högsta internationella lyxklass. Här finns 48 stora hotellrum i tre kategorier samt 5 större sviter, alla med fantastisk utsikt över Göteborg.
Hotellet ligger mittemot Liseberg högst upp i Gothia Towers mittentorn på våningarna 18-25 och har egen reception, gourmet restaurang med Michelin stjärna samt tre våningar spa.
Vistelsen inkluderar både exklusiv á la carte frukost och spa i rumspriset. I spat finns en utanpåhängande Champagnepool med glasbotten, jet-stream pool, soft pool, Hamam, djungeldusch och mycket mer.
Upper House har i flera år i rad blivit en favorit och har utnämns till Sveriges bästa hotell av gästbetygen på TripAdvisor.

Upper House Dining

Med oslagbar utsikt över vackra Göteborg ger Upper House Dining dig en unik upplevelse för alla dina sinnen. Välj bland välkomponerade mellanrätter i Casual Dining, till en komplett meny. Eller, varför inte, ett glas utsökt champagne i all enkelhet. Vi tar dig med på en gastronomisk smakresa där du får avnjuta säsongens bästa lokalproducerade råvaror i en vänlig och avslappnad atmosfär oavsett vad du väljer.

Välkommen till Upper House Dining.

Upper House Spa

Högt ovanför Göteborgs takåsar börjar upplevelsen av Upper House Spa. Här blir du ett med det nordiska ljuset, harmoniska färgskalor och rogivande naturmaterial. Njut av energigivande yogapass, sinnliga behandlingar och känslan av att sjunka ner i värmande pooler. Eller sväva bort en stund i vår utomhuspool och ge efter för tanken att stadslandskapet där nere kanske bara är en hägring. Lättheten av att bara vara och berikas.

Välkommen upp!