Magnus Ladulåsgatan 63A, 118 27 Stockholm, +46 8 50550400
travelpartner
resebyrå
travel
resor
stort utbud
flyg
charter
hotell
hyrbil
aktiviteter

TravelPartner - Din gamla resebyrås värsta fiende.

Historik
Travelpartner bildades 1997 och var Sveriges första Internetresebyrå. Idag är Travelpartner som varumärke väl etablerat på den svenska marknaden. Travelpartner är till största delen ett privatägt företag. Vår VD, Leif Lundin och Vice VD, Magnus Lundin är två av huvudaktieägarna i företaget. Detta är en stor fördel för oss jämfört med flera av våra konkurrenter som är hårt styrda av internationella storföretag. Vi har korta beslutsvägar och kan anpassa oss snabbt till marknadens svängningar och önskemål.
Affärsidé
TravelPartners grundläggande affärsidé är att erbjuda privatresenärer samt små och medelstora företag ett komplett resebyråsortiment, alltid till marknadens bästa priser. Travelpartners strategi är att alla skall kunna boka sin resa utan att betala de traditionella resebyråernas höga bokningsavgifter och påslag. Vårt breda produktutbud och låga priser innebär att man bara behöver en resebyrå, Travelpartner.se.

Om TravelPartner

Hos oss på TravelPartner hittar du marknadens bredaste utbud. Vi erbjuder reguljärflyg, lågprisflyg, charter, hotell, hyrbil, aktiviteter och presentkort. TravelPartner finns idag i Sverige, Norge och Finland samt i Danmark under varumärket GoLeif.

Sedan i juli 2006 är TravelPartner noterat på aktielistan First North.