Sydamerikaexperten

1 / 4

Sydamerikaexperten

2 / 4

Sydamerikaexperten

3 / 4

Sydamerikaexperten

4 / 4
Box 200, 301 06 Halmstad, 035-178875
galapagos
amazonas
machu picchu
sydamerika
argentina
brasilien
skräddasydda
rundresor
kryssning
upplevelse

Vi är din personliga reseplanerare

Tillsammans med dig planerar vi en skräddarsydd resa enligt dina önskemål med det innehåll och den standard du önskar. Reseplaneraren diskuterar upplägget på resan med dig och kommer med förslag utifrån dina önskemål.

Våra erfarna färdledare

När du reser på en av våra rundresor till Sydamerika, blir du alltid omhändertagen och guidad av våra erfarna färdledare. En del av våra färdledare går naturligtvis också att boka för din skräddarsydda resa eller gruppresa om du så önskar.

Sydamerikaexpertens policy är alltid använda sig av färdledare med stor erfarenhet, mycket kunskap och i ungefär samma ålder som våra resenärer. Våra färdledare är alla personligheter, med ett brinnande intresse för resor, som sätter sin egna färg på varje resa.

Erfarenhet, Service & Trygghet

Vi har 25 års erfarenhet och kunskap om resor till Sydamerika
Ingen annan kan Sydamerika så bra som vi - Vi har 25 års erfarenhet av resor till Sydamerika och har under åren byggt upp en enorm kunskap. Dessutom har vi ett mycket stort nätverk och kontakter i alla länder. Vi lotsar dig till de rätta platserna i Sydamerika.

Service under resan
Du kan alltid få tag i oss eller våra ombud under resan.

Vi ger dig trygghet
Vi har ställt säkerhet till kammarkollegiet enligt resegarantilagen och vi följer Svenska Resebyråföreningens resevillkor