Svenska Afrikakompaniet

1 / 4

Svenska Afrikakompaniet

2 / 4

Svenska Afrikakompaniet

3 / 4

Svenska Afrikakompaniet

4 / 4
c/o Nestius kommunikation, Hornsgatan 141 C, 11728 Stockholm, 08-50004409, 08-55922424 (OBS svenska telefonnummer)
kapstaden
safari
krugerparken
sydafrika
hyrbil
golf
zanzibar
tanzania
madagaskar
namibia

Välkommen till Afrika!

Vi har funnits på plats i Kapstaden sedan 1993 - längre än något annat svenskt reseföretag - och kan vår region grundligt.
Svenska Afrikakompaniets specialitet är skräddarsydda resor för privatpersoner, familjer och mindre grupper.
Vår affärsidé är att alltid hitta de mest prisvärda alternativen. Det ska vara billigt, fast med bra kvalitet. De företag vi valt ut att samarbeta med inom logi, safari, hyrbilar och guidning har samma filosofi.

Safari - alternativ i alla prisklasser
Vi har många alternativ på safari i Östra och Västra Kap, Madikwe, Krugerparken eller de privata naturreservaten intill Kruger. Vi samarbetar med strandhotell på Zanzibar och ordnar safari i Tanzanias nationalparker. Samt har långresor i Botswana, Namibia, Mocambique, Zimbabwe och Zambia. Skicka ett mail med era önskemål och vi syr ihop något som passar - allt från gourmetresor till campingäventyr i Afrikas vilda bush.

Boende, hyrbil & guidade turer över hela Sydafrika

Helst bokar vi de där små personliga och vänliga ställena det finns så gott om i Sydafrika: stugor, guesthouses, B och lägenheter - och undviker de stora opersonliga hotellen. De flesta besökare söker sig till Kapstaden, Garden Route och området däromkring, men vi har också ett utbud över hela landet. Alla finns att se på vår hemsida.

Hyrbilar till superpris
Svenska Afrikakompaniet ordnar hyrbil för egna utflykter till bergen, vandringslederna, vingårdarna och stränderna lite längre bort. Man behöver en bil i Sydafrika. Räkna inte med de allmänna kommunikationerna. Tänk på att hyra en bil med fri körsträcka - avstånden är större än ni tror.

Guidade turer, med och utan adrenalin
Vi samarbetar med registrerade svensktalande guider i Kapstaden. De kan ta er med till såväl de mest kända målen som Godahoppsudden, vindistrikten och pingvinerna i False Bay, som till de okända smultronställena bara ett fåtal invigda känner till. Vi arrangerar också äventyrsturer för dem som njuter av adrenalin: bergsklättring, hajdykning, surfing, sandboarding, kiting och canyoning som några exempel.

Tanzania, Zanzibar & Madagaskar

I Tanzania kan man uppleva det bästa Afrika har att ge. Makalös vidsträckt natur, storvilt, och underbara stränder. Och förstås en levande afrikansk kultur med vänliga människor, som gör allt för att besökare ska känna sig välkomna.

Madagaskar - lemurernas ö
Nyaste resmålet i vårt sortiment. Underbara stränder och ett unikt djur- och växtliv.