STS Alpresor

1 / 3

STS Alpresor

2 / 3

STS Alpresor

3 / 3
Kyrkogatan 48, 41108 Göteborg, 0200-25 30 30
österrike
skidåkning
skidor
chamonix
alperna
bad gastein
alpresor
skidresa
skidresor
all inclusive

Skidresor till Alperna

STS Alpresor är Nordens största arrangör av skidresor till Alperna. Vi har arrangerat resor till Österrike, Italien, Schweiz och Frankrike i 40 år och erbjuder säsongen 2016/2017 skidresor till 21 olika orter i Alperna samt Aspen, USA. Vi arrangerar även sommarresor och vandringsresor av mycket hög kvalitet till österrikiska och italienska Alperna.

Julbord i Alperna

Under december erbjuder vi julbordsresor till populära Bad Gastein i Österrike. Du kan välja mellan att stanna 3 eller 4 nätter på Hotel Salzburger Hof, Hotel Post eller mysiga Hotel Gisela. Alla gäster äter middagarna på någon av Hotel Salzburger Hofs restauranger.

Du får uppleva säsongens första skidåkning och du kan besöka den traditionella julmarknaden i Salzburg, njuta av spabehandlingar eller ta en härlig vinterpromenad. I resan ingår fantastiska måltider där det kända julbordet är komponerat av framstående kockar.

Vandring, Gruppresor, Konferens

Vandringsresor till Alperna
Följ med oss på en vandringsresa i sommar. Vi lovar dig en oförglömlig semester med härliga vandringar med olika svårighetsgrad i oslagbar natur.

Njut av närproducerad mat i gemytliga alphüttor och skön avkoppling i härlig miljö efter en dags vandring. Och sist men inte minst, upplev något av våra fina hotell och en god middag på kvällarna. En bekvämare vandringsresa är svår att hitta!

Gruppresor
Är ni ett gäng vänner, familj, släkt eller kollegor som planerar att åka till Alperna i vinter? Vi har ett brett utbud av fina hotell med rymliga flerbäddsrum som passar större sällskap. De populäraste resmålen bokas alltid först så det det gäller att vara ute i god tid - speciellt när man reser i grupp.

Boka konferensresa till Alperna
STS Alpresor har arrangerat resor till Alperna i 40 år. Vi vågar påstå att vår samlade erfarenhet av att skräddarsy resor till Alperna är svårslagen. Privat resa med bästa vännerna eller kick-off med företaget? Buss eller flyg? 15 eller 400 personer? Oavsett syfte och innehåll för er resa så hjälper vi er med förslag, program och genomföra