Seat 24

1 / 1
Box 1340, 751 43 Uppsala, 018-67 78 80
flyg
billiga biljetter
hotell
hyrbil

Om Seat24

Det ska vara tryggt, snabbt och enkelt att boka med Seat24, oavsett det gäller flyg, boende eller hyrbil. Därför är vår sök- och bokningstjänst framför allt anpassad för resenärer som redan vet vart de vill åka. Varje dag säljer vi ca 1 000 flygbiljetter med något av de ca 500 flygbolag vi samarbetar med världen över. Totalt förmedlar vi resor till upp emot 1 500 olika destinationer. Det gör oss till en av Skandinaviens ledande resebyråer på Internet.
Företaget Seat24 Travel AB grundades år 2000 och har expanderat kontinuerligt. I dag finns vi etablerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Österrike och Schweiz. Vi har planer för ytterligare expansion i Europa.
Bakom Seat24 finns bland annat Ralph Axelson (vd) med lång erfarenhet från olika befattningar inom resebranschen. I styrelsen sitter Christer Wallberg med bred erfarenhet från högteknologisk industri, nuvarande vd för Tacton Systems. Övriga styrelsemedlemmar är före detta bankdirektör Martin Axelson och IT-konsult Olle Östlund.
För din trygghet:
Vi samarbetar med världens ledande flygbolag och leverantörer av hyrbil och hotell.
Vi har IATA-rättigheter (internationell organisation som bestämmer standard för flygbiljetter med mera).
Vi har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Vår IATA-certifierade personal gör kvalitetskontroll av all biljettering och utskick.
Betalning sker med så kallad SSL-kryptering, samma teknik som de flesta av internetbankerna använder.
Alla personuppgifter behandlas strikt konfidentiellt.