Rentalcars.com

1 / 1
100 New Bridge Street, EC4V 6JA London, 0207 96295, Kristelefonnummer: 800 4473 3000
hyra bil
biluthyrning
billigt
online
spanien
grekland
italien
kroatien
portugal
usa

Vad erbjuder vi?

e Bilhyra erbjuder biluthyrning från tusentals platser över hela världen med en enkel strävan. Vi vill att varenda en av våra kunder ska få service av högsta kvalitet och dra nytta av våra garanterat låga priser. Då vänder ni er förhoppningsvis till oss även nästa gång ni är i behov av biluthyrning.
Vad mer? Till skillnad från många andra företag är vår högt tränade personal på vårt bokningskontor i England experter på biluthyrning runt om i världen och kan nås på gratisnummret 020 796295.

Om oss:

eBilhyra är grundat på två enkla grundläggande regler;
Först och främst vill vi tillhandhålla hyrbilsservice, över hela världen, till lägsta möjliga pris. På så sätt sparar våra kunder tid genom att endast förhandla med ett företag, men dom ska samtidigt känna att de fick ut det mesta möjliga för pengarna.
För det andra så tror vi inte att det måste innebära att man ska få mindre om man betalar mindre. eBilhyra engagerar sig i att förse er med bästa kundservicen i branchen. Vår gratistelefon i England är öppet 7 dagar i veckan, så du kan nå oss från hela världen. Vi finns där när du behöver oss.
Hur kan vi hålla de lägsta priserna utan att skära ner på servicen?
eBilhyra är ett internetbaserat företag som säljer direkt till våra kunder. Detta betyder att vi sparar in på utgifterna för arbetsplatsen, så att vi kan överföra våra besparingar till våra kunder, d.v.s till dig. Och då vi har över 50 års erfarenhet i resebranchen sätter vi mycket traditionellt värde i vår kundservice.
Som mäklare handlar eBilhyra med de största biluthyrningsbolagen runt om i världen och genom att handla med mer än en leverantör kan vi se vem som har det bästa priserna för just dig. Plus, eftersom vi säljer direkt till våra kunder i över 20 länder runt om i världen, kommer alla våra kunder dra fördel av de priser som vi förhandlat fram av våra lokala leverantörer.