Ölvemarks Holiday

1 / 4

Ölvemarks Holiday

2 / 4

Ölvemarks Holiday

3 / 4

Ölvemarks Holiday

4 / 4
Box 4012, Terminalgatan 10, 20311 Arlöv, 040-668 05 00
bussresor
bussresa
rom
barcelona
tjeckien
rundresa
reseledare
sol och bad
sista-minuten
flyg

Ölvemarks Holiday - om oss

Ölvemarks Holiday startade sin verksamhet i Jönköping 1984. Grundare var bröderna Bengt och Mats Ölvemark. Första året åkte 584 resenärer på bussresor ut i Europa. Mats och Bengt var dock övertygade om alla fördelar med bussresor och deklarerade tidigt att de skulle bli ”Störst och bäst i södra Sverige”. Idag vet vi att de fick rätt. Mats och Bengt körde själva bussarna och agerade reseledare på sina bussresor. Antalet resenärer ökade stadigt.

Bussresor, flygresor och upplevelser med reseledare - utbudet idag är stort och det finns något för alla.

Ölvemarks Holiday har sedan starten specialiserat sig på bussresor i Europa. Idag finns weekendpaket, storstadsresor, rundresor, vinresor, julmarknadsresor och badresor på programmet. Flyg i kombination med buss ökar hela tiden. Huvudkontoret finns idag i helt nya lokaler på Öresundsterminalen, Arlöv, Malmö.

Reseledarens viktiga roll

Trevliga, omtänksamma, inspirerande! Att resa med reseledare är en fantastisk upplevelse. Det ger färg åt resan, berikar och skapar sammanhang. Det vittnar tusentals nöjda resenärer om, år efter år.

Våra engagerade reseledare är hjärtat i vår verksamhet och värda ett kapitel för sig. Kunniga, pålästa, erfarna och fyllda med omtänksamhet gör de allt för att din resa ska bli ett minne för livet. Dessutom är de med och bidrar till den fantastiskt goda stämning och gemenskap som utmärker en resa med Ölvemarks Holiday.

Med en reseledare ombord kan du koppla av och ägna dig helt och hållet åt reseupplevelsen. Många som reser med oss för första gången blir förvånade över hur inspirerande, trevligt och enkelt allting blir. För att inte tala om hur mycket man kan lära sig och hur roligt man kan ha tillsammans med en entusiastisk och påläst reseledare.

Olika resor och utflykter

Rundresor - Vinresor - Storstäder - Weekend

Våra fina utflyktsprogram sätter guldkant på din resa. En stadsrundtur i en ny stad, vinprovning i en känd region eller en traditionell måltid i ett nytt land.

Anslut från din hemort
Även om alla våra bussresor utgår från Malmö, har du alltid en hållplats nära dig. Vi erbjuder bekväma ansluningsresor från 120 orter. Då är du dessutom helt säker på att du är i Malmö i rätt tid. Läs mer om anslutningarna på olvemarks.se