Nordiska Orientenresor AB

1 / 4

Nordiska Orientenresor AB

2 / 4

Nordiska Orientenresor AB

3 / 4

Nordiska Orientenresor AB

4 / 4
Storgatan 20, 35231 Växjö, 0470 170 70
resor till egypten
resor till jordanien
nilenkryssning
resor till oman
resor till burma
resor till kaukasus
ökensafari
resor till indien
resor till marocko
resor till afrika.

Orientenresor.se

Vår önskan med Orientenresor är att få dela med oss av våra upplevelser och vår kännedom om de platser i världen som under åren har blivit en del av oss. Genom vår erfarenhet har vi möjligheten och kunskapen att göra unika personliga resor som man bär med sig i minnet resten av livet.
Idén om Orientenresor har funnits sedan 2004 och har utvecklats under de år vi levde i Egypten och förfinats i Småland där vi finns idag. Vi har ett nära samarbete med Uffe Christensen, Sören Theisen och Uffe Steffensen som alla är specialiserade inom sina resområden.

Alla våra resor är noggrant utformade utifrån vår erfarenhet på de olika platserna. För att garantera vår höga kvalitet har vi valt att endast samarbeta med professionella lokala reseföretag och utvalda hotell med jämn hög standard. Och vi väljer alltid den bästa flygförbindelsen för att göra resan så smidig och bekväm som möjligt för våra resenärer.

Småländska priser

I våra småländska priser har vi inkluderat allt som kan inkluderas: flyg & flygskatter, alla transporter, utflykter, guidning, boende och de flesta måltider – ofta helpension. Det betyder att inget tillkommer utöver visum och egna frivilliga utgifter. Till vissa resemål har vi till och med inkluderat visum. Vår önskan är att alltid kunna erbjuda prisvärda resor.

VÅRA FÖRDELAR

Kunniga guider som har lång erfarenhet och stor kunskap.

Väletablerade samarbetspartners som garanterar kvalitet och service på plats.

Genom våra erfarenheter kan vi ge våra resenärer det lilla extra och får möjlighet att komma nära kulturen och få personlig kontakt.

Små exklusiva grupper och individuella resor med privata guider och transport ger en service, närhet och flexibilitet.

Mycket prisvärt om man jämför med andra arrangörer.

Genom våra à la carte resor kan kunden anpassa resan utifrån sin smak och budget. Även de färdiga reseprogrammen kan anpassas enligt önskemål.

Vi erbjuder den historiska reseupplevelsen tillsammans med dagens kultur och resan får ett nutidssammanhang.

Vi har resor till platser dit ingen annan researrrangör erbjuder resor, t.e.x. Sudan, Saudiarabien m.fl.