Mixx Travel

1 / 3

Mixx Travel

2 / 3

Mixx Travel

3 / 3
Malmö, 0201 202 811

Vilka är vi?

Mixx Travel är en liten resebyrå med stor kapacitet. Du hittar oss på Triangelns köpcentrum i Malmö. Vi har funnits sedan 2009, och har sedan dess skickat ut 50.000 glada resenärer på semester från Kastrup flygplats, år 2015 kunde vi öppna upp flyg från Stockholm, och 2017 kunde vi med glädje öppna upp resor från Göteborg, Billund och Aalborg.
Vårat sommarprogram består primärt resor till Turkiets sydkust, som vi allt eftersom har blivit specialister på att arrangera resor till, utöver det erbjuder vi även resor till Nordcypern, Istanbul, Jordanien och området runt Izmir.

Våran ambition är att ge våra kunder "mycket mer semester för pengarna"!

Service

Hos Mixx Travel är service ett nyckelord. Det är viktigt för oss att våra gäster får den bästa tänkbara servicen av våra medarbetare. Det gäller för alla anställda, från reseförsäljarna på kontoren till reseledarna ute på destinationerna och städarna på hotellen. Därför arrangerar vi jämt studieresor för våra reseförsäljare till våra resmål, så att de hela tiden är uppdaterade på till exempel hotellens olika service och faciliteter samt aktiviteter och utflyktsmål. Allt för att kunna ge den bästa information till våra gäster.