Kosta Boda Art Hotel

1 / 4

Kosta Boda Art Hotel

2 / 4

Kosta Boda Art Hotel

3 / 4

Kosta Boda Art Hotel

4 / 4
Stora vägen 75, 36543 Kosta, 0478-348 30
spahotell
spapaket
spaweekend
spa
konferens
småland
design
konst
hotell
designhotell

Prisbelönt spaavdelning

På vårt spahotell finns allt du kan önska dig för kropp och själ!

Hitta din inre balans och hämta ny kraft och energi från en kombination av motion, vila och välgörande behandlingar. Vi erbjuder många olika behandlingar och spapaket. Alltifrån våra signum behandlingar Art Glas Escape och Art Glass Feeling där varmt glas appliceras mot kroppen till olika dagspapaket.

Brasserie 1742 - mat i världsklass

Köksmästaren Karim Khouani och hans team välkomnar till Brasserie1742!

Brasserie 1742 har under året fått fina utmärkelser som ”Plate” i årets upplaga av Guide Michelin Nordic, två stjärnor av vinmagasinet Livets Goda som har rankat restaurangen som en av de bästa i Sverige samt fått utnämnandet ”Fab” i årets upplaga av White Guide med motiveringen – ”Fullträff i Glasriket”.

Menyn i Brasserie 1742 bygger på franska klassiker baserade på de bästa säsongsbetonade franska produkterna och även i nära samarbete med lokala leverantörer i Småland.

Inte som någon annan bar-Glasbaren

Glasbaren är hotellets naturliga samlingpunkt där den 3 ton tunga koboltblå baren är i centrum
Kosta Bodas formgivare Kjell Engman har skapat en unik miljö med glasfiskar som simmar i vatten, bordslampor skapade som stora flaskor och vackra glasstalaktiter som hänger gnistrande ned från taket.

Här slår du dig ner på en uppvärmd glasstol och njuter av vår jubileumsdrink eller vår jubileumsdessert som vi serverar i och med att vi fyller 10 år till sommaren.