Kinalotsen

1 / 4

Kinalotsen

2 / 4

Kinalotsen

3 / 4

Kinalotsen

4 / 4
Gryta Säva 32, 749 63 Örsundsbro, 018-122888
kina
äventyr
återresor
tibet
peking
beijing
guilin
shanghai
natur
gruppresor

KINA BAKOM KULISSERNA

När du reser till Kina vill du antagligen uppleva landet ur flera olika perspektiv. Vi vill visa ett mångfacetterat, levande Kina. Du får uppleva ett stort spektrum av natur, kultur och människor. Vi vill visa både dagens och det historiska Kina, både stadsbornas och landsbygdsbefolkningens Kina, både det traditionella och det moderna Kina, både sevärdheter och vardagsliv.

Kort sagt: Kinalotsen lotsar dig till platser bortom de vanliga turiststråken, men missar inte de viktigaste sevärdheterna. På så sätt får du en bredare förståelse för det komplexa Kina som döljer sig bakom kulisserna.

GRUPPRESOR MED FLEXIBILITET

Våra gruppresor passar dig som vill resa flexibelt i liten grupp, men ändå ser gruppresan som den bästa formen. Resenärernas önskemål tas alltid på allvar.

Vi arrangerar inga massproducerade resor, utan ser varje resa som ett eget projekt. Då Kina förändras väldigt fort ser vi över våra resor ofta och fösöker ständigt hitta nya och spännande möjligheter på resan.

Du slipper tidskrävande besök i stora turistaffärer. Våra guider är införstådda med att det är resenärernas upplevelse som står i centrum.

INDIVIDUELLA RESOR

Det är inte alltid lätt att hitta en gruppresa som passar i tid, plats och intresseområde. Många vill också ha mycket tid för upptäcksfärder och aktiviteter på egen hand, men kanske vill ha vissa dagar med guide och utflykter. Då kan det vara en bra idé att höra sig för om det skulle gå att själv planera en resa, med hjälp av oss. Vi har ordnat individuella resor och skräddarsydda resor för 2 - 15 personer till många delar av Kina. Resmål, hotell, guide, transport, flyg eller hela paketet – vi ger tips och komponerar reseprogram efter dina önskemål. Du är alltid välkommen att fråga om din drömresa är möjlig att genomföra och vad den skulle kosta.

KINALOTSENS LEDORD
PERSONLIGHET. Du blir omhändertagen på ett personligt sätt både före, under och efter resan. Resenärernas önskemål, erfarenheter och idéer i kombination med vår kunskap lägger grunden för hur resorna utformas. Kinalotsen gör inga massproducerade kinaresor, utan anpassar istället resorna efter deltagarna. Detta är möjligt eftersom vi reser i små grupper. Du bjuds in till en informationsträff före resan för att diskutera resan och träffa de andra resenärerna, och efter resan bjuds du in till återträff för att prata minnen, titta på bilder och äta kinesisk mat.