Kenzan Tours

1 / 4

Kenzan Tours

2 / 4

Kenzan Tours

3 / 4

Kenzan Tours

4 / 4
Torggatan 1, 722 15 Västerås Västerås, 021-181617 mån-fre kl 09.00-17.00 samt jourtel vid brådskande ärenden 070-365 16 17 övriga tider.
skräddarsydda resor
gruppresor
afrika
sydamerika
latinamerika
asien
indiska oceanen

Prisvärda resor med stora upplevelser

Världen är full av fantastiska platser och spännande kulturer, och vi vill att alla resglada människor ska få uppleva det. Vi har ett brett utbud av resor till Afrika, Centralamerika, Sydamerika, Indiska oceanen och Asien med såväl välkända resmål som mer avlägsna platser där få turister ännu satt sin fot.
Vi inriktar oss på ekoturism, safari, upplevelseresor med natur och kultur, äventyrsresor och resor med sol och bad. Vi arrangerar såväl gruppresor som individuella, skräddarsydda resor och brinner för att hjälpa varje kund att få just sin drömresa.

Den lilla resebyrån med den stora tryggheten

Vi har den lilla resebyråns fördelar med personlig, professionell och snabb service. Samtidigt har vi ett stort internationellt kontaktnät som ger oss möjligheten att erbjuda prisvärda paketresor till en mängd destinationer världen över. På resmålet blir du väl omhändertagen av våra lokala leverantörer som ser till att din resa fungerar smidigt. Vi finns med dig hela vägen, från första idéstadiet tills du kommer hem igen.

Vi arbetar för hållbar turism

Vi arbetar aktivt med hållbar turism och socialt ansvar. För oss är det viktigt att lokalbefolkningen på våra resmål kan dra nytta av turismen. Därför samarbetar vi så långt det går med lokala researrangörer, lokalt ägda hotell och andra verksamheter som drivs av invånarna. Vi samarbetar också med ekoresorter, stödjer lokala miljö- och utvecklingsprojekt, samlar in pengar till välgörenhetsprojekt i tredje världen och samarbetar med organisationer som arbetar mot djurplågeri och sexturism.
Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.