www.inlandsbanan.se

Välkommen ombord!

 

" />

Inlandsbanan

1 / 4

Inlandsbanan

2 / 4

Inlandsbanan

3 / 4

Inlandsbanan

4 / 4
Lokstallet, Storsjöstråket 19, Box 561, 831 27 Östersund, 0771 - 53 53 53
tåg
tågsemester
paketresor
upplevelser
äventyr
hurtigruten
sverige
tågluffa
lappland
midnattssol

Upptäckarglädje och äventyrslust!

Det är inte hur många resor du gör som räknas – det är vilka. Med Inlandsbanan får du tillgång till en tredjedel av landet, och inte minst den svenska vildmarken. Vacker, äkta och precis så spännande som du själv vill.

Här har du möjlighet att upptäcka en helt ny värld, bortom det vanliga och kanske långt in i väglöst, otämjt land. Du kan resa med nära och kära, goda vänner eller i ditt eget sällskap. Under resan får du tid att reflektera, att ställa om sinnet för en större upplevelse. Här väntar möten och aktiviteter du aldrig kunnat ana. Ett pärlband av ögonblick, där varje litet guldkorn bidrar till ett glittrande eldorado av upptäckarglädje.Nära eller fjärran

Du kan välja det som finns nära till hands längs banan eller utforska det som egentligen borde vara onåbart. Som kanske bara du, i hela världen, får se och uppleva. Vandra på orörd mark. Eller sök dig fram på samma varsamma stigar som århundraden av renhjordar. Från Gällivare i norr till Kristinehamn i söder väntar tusentals höjdpunkter på att bli det favoritställe som du inte visste fanns.Säsong: juni - augusti, även paketresa till Jokkmokks marknad i månadsskiftet januari/februari Läs mer om Inlandsbanan och våra erbjudanden på www.inlandsbanan.seVälkommen ombord!

Inte som andra tåg

På Inlandsbanan finns våra kunniga tågvärdar. Deguidar och berättar om de orter och sevärdheter som passerar revy genom tågfönstret. Ibland händer det även att de bjuder på en sång! De svarar också på alla möjliga frågoroch hjälper även till med praktiska önskemål.Tågvärden finns där för dig!Förutom att det finns försäljning av fika ombord, stannar tåget för mat- och fikastopp. Detta gör att du kan njuta av lokala specialiteter och nybakade bullar längs banan samtidigt som Inlandsbanan bidrar till ett levande inland då det blir en inkomstkälla för lokalbefolkningen. Bra kombo!

Paketresor

Som resenär på Inlandsbanan har du många möjligheter. Väljer du att köpa en paketresa ingår boende och en mängd intressanta upplevelser och utflykter under resans gång. Det finns flera spännande paketresor du kan välja emellan, bland annat en kombinationsresa där du reser med tåg genom Sveriges orörda inland och medHurtigruten längs Norges dramatiska kust. Läs mer om våra paketresor på vår hemsida: http://inlandsbanan.se/res/paketresor Tågluffa med Inlandsbanekortet
Du som hellre vill utforska inlandsbanan på egen hand väljer Inlandsbanekortet. Det räcker i 14 dagar och du lägger själv upp resrutten, var du vill stanna och hur länge. Du kan också välja att åka en eller flera kortare sträckormed vanlig biljett.
Läs mer om tågluff med Inlandsbanekortet på vår hemsida: http://inlandsbanan.se/res/inlandsbanekortet