Hummingbird Lifestyle Travel

1 / 3

Hummingbird Lifestyle Travel

2 / 3

Hummingbird Lifestyle Travel

3 / 3
Gibraltar Herrgård, Gibraltargatan 17, 412 58 Göteborg, 031-81 98 30
kryssa
kryssningar
medelhavskryssningar
västindienkryssningar
kryssning
medelhavet
karibien
västindien
exotiska öar
all inclusive

Kryssningar & Exotiska öar - Hummingbird Lifestyle Travel

Hummingbird arrangerar livsstilsresor där upptäckarglädje, kunskap och lust ofta är bärande ingredienser. Vi är specialister på kryssningar och exotiska öar. Våra kryssningar går över hela världen. Många i Medelhavet och Västindien men många också på floder i Europa och Asien. Även expeditionskryssningar, segelkryssningar och unika lyxkryssningar finns med i vårt utbud.
Västindien är ett annat specialistområde som vi verkligen brinner för och där vi har våra egna specialister på området. Genom åren har vi blivit kända för att hitta de där ställena man ofta letar efter när man ska unna sig en riktigt bra semester, fira något eller helt enkelt lyxa till det lite.

Vårt utbud

Våra kryssningsspecialister hjälper dig att hitta rätt kryssning just för dig och dina önskemål. Vi erbjuder kryssningar i sammarbete med de bästa av världens alla rederier där varje rederi har sin nisch och specialite.
Någravåra favoriter är Azamara Club Cruises, Costa Cruises,Celebrity Cruises, MSC.Cruises, Royal Caribbean, Cunard, Silverseas, SeaDream, Starclipper, Seacloud m.fl.
Våra exotiska öar ligger i Indiska Oceanen, Karibien eller Stilla havet. Härliga ställen som Mauritius, Seychellerna, Virgin Islands, Grenada Trinidad Tobago, Aruba eller varför inte Fiji. Du hittar fler på vår hemsida.

Grupp- & konferensresor utöver det vanliga

Flera av oss är helt specialiserade på konferensresor. Vi vill lyfta fram det som verkligen intresserar deltagarna. Det gäller såväl valet av resmål som vilka aktiviteter, vilka guider, vilka konferensmiljöer vi väljer. Självklart för oss är att det finns en röd tråd genom hela konferensresan. Från inbjudan till utvärdering. Och vi tror på lustfyllda processer! Därför blir det ofta konferensresor som är något utöver det vanliga.