Hotel Hanseatic Rügen & Villen

1 / 4

Hotel Hanseatic Rügen & Villen

2 / 4

Hotel Hanseatic Rügen & Villen

3 / 4

Hotel Hanseatic Rügen & Villen

4 / 4
Nordperdstraße 2, 18586 Ostseebad Göhren
rügen
spa
weekend
weekend spa
familjevänligt
pool
bila
tyskland
tysklandssemester
spahotell

Hotellet

Hotel Hanseatic Rügen & Villen i Göhren, hotellet med utsiktstornet ligger högt upp på en landtunga på ön, så nästan alla rum har en fantastisk utsikt över ön eller Östersjön.
Njut av ett av Rügens bästa Spa-hotell med 130 rum, studios och sviter, restaurang, café, bar, stort spa med bastur, klorfri pool och fysioterapi. En konferensavdelning för möten och fester finns också!

Spa & wellness

Hotellets spaanläggning på hela 1.000 m² har en fantastisk utsikt över Östersjön. För våra hotellgäster kostar det inget extra att nyttja spa:et med bastur, pool och fitness. Bara behandlingarna kostar extra.
Det erbjuds vattengymnastik varje morgon.
Vi rekommenderar att boka behandlingar i förväg. Fråga efter var svenska prislista!

Rügen

Rügen är Tysklands största ö och ligger i Östersjön, norr om Stralsund, söder om Trelleborg. Rügen är känt bland annat för sina vita kalkstensklippor, sina badorter med de typiska badbryggorna och fyren Kap Arkona. I Ostseebad Göhren ligger Hotel Hanseatic, högt upp med en fantastisk utsikt över ön och havet.
Utflyktstips: nationalparken Jasmund, tur med ångloket Rasender Roland, besök vid Königsstuhl, Sellin, Binz och Baabe med sina fantastiska bryggor, Prora, jaktslottet Granitz.
Lättast är det att komma till Rügen med färjan från Trelleborg till Saßmitz. Eller så åker ni runt via Danmark, Gedser – Rostock och vidare till Rügen. Oavsett vilken väg ni kommer – ett besök lönar sig!