Hestraviken

1 / 4

Hestraviken

2 / 4

Hestraviken

3 / 4

Hestraviken

4 / 4
Hestraviken hotell & spa, Box 117, 33027 HESTRA, 0370-33 68 00
lyxhotell
isaberg
romantiskweekend
golfpaket
sviter
småland
hestra
romantik
spa

Allmänt

Omtyckt, traditionsrikt sekelskiftes värdshus i vacker småländsk natur vid Nissans utlopp i Vikaresjön, nära Isabergs fina golfbana och Hestras skidområde. Gemytlig atmosfär med mycket värme och omtanke. Tredje generationen av familjen Hellström hälsar idag välkommen!

Hotell
40 rum som är belägna i olika hus. Fem är lyxiga sviter med öppenspis och jacuzzi. Samtliga har egen balkong eller terrass, TV, radio, telefon, wc, dusch och minibar. Några ligger så nära Nissan att man kan sitta och fiska på balkongen.

Restaurang
Klassisk Svensk mat med influenser från Medelhavet som anpassas till årstiderna. Gourmetmat såväl som kärleksfullt tillagad husmanskost. Köket är erkänt och har prisats ett flertal gånger av olika restuarang-guider. Små charmiga matsalar, bar och en mysig vinterträdgård

Weekend eller Konferens

Unna dig några dagars avkoppling tillsammans med din älskade eller goda vänner. Bo i ett charmigt rum, njut av god mat, umgås och bli ompysslade.
Kanske passar en golfrunda eller en härlig utflykt med en picknickkorg. För lugn avkoppling, slå dig till ro en stund i den gedigna träekan med ett metspö och låt tankarna vandra. Framåt kvällen finns det tid för dopp i poolen eller ett värmande bastubad. När solen sakta börjar sänka sig bjuds en drink i baren eller på terrassen och därefter avnjuts en festmiddag med levande ljus i restaurangen. På morgonen väntar en härlig lantfrukost med nybakat bröd, hemkokta marmelader, Britas sill, småvarmt m.m.


Konferens
Funktionella lokaler,luftigt och ljust inredda med många fönster. Bekväma möbler i ek och bok som tillåter olika möbleringar. Ventilation med komfortkyla och fika utrymmen i direktanslutning. Utsikt mot Nissan i flera.

Aktiviteter

Golf
Isaberg Golfklubb kan erbjuda två av Sveriges vackraste och mest uppskattade golfbanor. Banorna är belägna i den gamla bruksmiljön vid Nissafors bruk och omges av skog och vatten. Västra banan, parkbanan har par 72 och svårighetsgrad 3. Östra banan, skogbanan, har par 72 och svårighetsgrad 5. Båda banorna är något kuperade.

Vi hjälper er med tidsbokning, och även med bokning av tävlingshjälp och golflektioner

Skidåkning på Isaberg
Isabergs skidområde är södra Sveriges största. Det erbjuder 8 liftar och 8 nedfarter samtliga med belysning för kvällsskidåkning. Längsta nedfarten är 1200 meter. Ett hypermodernt snökanonsystem säkerställer snön. Både skidskola och skiduthyrning finns att tillgå. Flera preparerade längdspår finns både på Isaberg och vid Isamoon i Hestra.

Övriga aktiviteter
Ridning, Spa-bad, swimmingpool, bastu, ridning, Mtb-cykling, lerduveskytte, kanoter, båtar, fiske, vandring, fågelskådning m.m.