Gothia Towers

1 / 4

Gothia Towers

2 / 4

Gothia Towers

3 / 4

Gothia Towers

4 / 4
Mässans gata 24, 40226 Göteborg, 031-750 88 00
göteborg
romantik
liseberg
universeum
shopping
weekend resa
hotellpaket
spa
restaurang
familjehotell

Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Vi erbjuder 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass på Upper House.

Gothia Towers ligger i centrala Göteborg, mitt i händelsernas centrum vid Korsvägen, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar.

Vi ligger nära city med utmärkta kommunikationer, granne med Skandinaviens största nöjespark Liseberg, Scandinavium och evenemangsstråkets alla andra scener och arenor.

Välkommen!

Restauranger

Vi erbjuder ett brett utbud av restauranger på Gothia Towers, allt från King Size räksmörgås till avsmakningsmeny på Upper House Dining, som även har en stjärna i Guide Michelin. Passa på att boka bord i god tid om du vill äta något gott i någon av dem under din vistelse.

Upper House

Upper House Sveriges bästa hotell enligt betygen på TripAdvisor. Detta är vårt 5-stjärniga "hotell i hotellet"​ med 53 rum och sviter med egen reception, gourmet restaurang med Michelin stjärna och tre våningar exklusivt spa med yoga, massage och behandlingar. Hotellet finner du på vån 18-25 i torn 2 med fantastisk utsikt över Göteborg.