Golfeen

1 / 3

Golfeen

2 / 3

Golfeen

3 / 3
08 410 66 509
golf
turkiet
belek
portugal
spanien
bulgarien

Vilka är vi

Vi är ett privatägt resebolag som ligger under namnet NTS Norden Travel Services.
Golfeen och Nordcotours är två varumärken för Norden Travel Services AB.

Golfeen: Vi arrangerar golfresor till olika länder och resmål. Vi sätter ihop resan med fristående reguljär-och charterflyg och man kan välja olika reslängder . Hos oss har kunden stor valmöjlighet och kan välja från färdiga paketresor med charterflyg till att sätta ihop resan som man själv önskar med hjälp av reguljärflyg. Vi har funnits på marknaden i många år och har erfarenheten och kunskapen om vad som krävs på en riktigt bra golfresa. Vi ser också till att ge starttiderna i förväg innan avresa. Detta är en av våra stora styrkor och oerhört uppskattat av våra resenärer som upplever att dom på detta sättet får ut så mycket mer av sin semester då det finns möjlighet till planering av andra saker.

Vision och värderingar

Vår vision är att vara Nordens ledande golfresearrangör och att våra resenärer är alla som gillar golf oavsett hur lång eller kort erfarenhet man har av sporten.
Vår värdering är att alltid se till att ha ett brett golfprogram, bra flygmöjligheter och bästa priserna för att dessa tre tillsammans, ger våra resenärer den bästa golfupplevelsen.

Tryggt och säkerhet

För att du ska känna att det är säkert att göra en bokning, betalning eller utlämnande av en del uppgifter hos Golfeen.se så använder vi oss av säkerhetsprotokollet SSL. Detta säkerhetsprotokoll ser till att informationen som skickas emellan din dator och företagets server vid ett köp alltid skyddas. Alltid när säkerhetsprotokollet används kan man se ett hänglås visas i sin webbläsare. Golfeen sparar aldrig information om kreditkortsnummer.