EF Education

1 / 2

EF Education

2 / 2
Strandvägen 13B, 114 87 Stockholm, 08 5879 30 00

Öppnar upp världen med hjälp av utbildning

EF bidrar till att förändra livet för människor världen över. I över 50 år har våra utbildningar erbjudit ökat självförtroende och frihet oavsett ålder, nationalitet och bakgrund. Om du har viljan och modet att gå din egen väg i livet, kan EF skapa en hel värld av nya möjligheter.

Vi omvandlar drömmar till gränslösa möjligheter

Vi kombinerar språk, kultur och akademiska studier för att tillhandahålla kurser och program som omvandlar drömmar till möjligheter över hela världen.

Hur allt började

I början av 60-talet reste en ung Bertil Hult till England för första gången. På grund av sin dyslexi hade skolan alltid varit jobbig för honom. Han blev mycket förvånad över hur enkelt han lärde sig engelska i England.

Bertil var övertygad om att den normala klassrumsundervisningen inte alltid var det mest effektiva sättet. År 1965 bestämde han sig för att starta ett litet företag, Europeiska Ferieskolan (förkortat EF), som kombinerade språkstudier med resor utomlands. Han kallade programmet "Språkresor", ett av de första praktiska lärosätten utanför klassrummet.

Idag är experimentella studiesätt en grundpelare i modern utbildning. Detta har varit EF:s filosofi i 50 år. Detta enkla men effektiva sätt att lära sig har hjälpt oss att bli en av världens största utbildningsföretag.