Destination Sydafrika

1 / 4

Destination Sydafrika

2 / 4

Destination Sydafrika

3 / 4

Destination Sydafrika

4 / 4
41719 Göteborg, 031-799 55 27, 031-799 55 28
sydafrika
safari
bröllopsresa
golf
dykning
mocambique
namibia
botswana
zambia
kapstaden

Välkommen till Destination Sydafrika!

Låt oss hjälpa er att sätta ihop en resa till södra Afrika! Vi älskar Sydafrika och har genom åren tillbringat väldigt mycket tid i landet, så det är där våra hjärtan finns. Men vi kan också hjälpa till med resor till bland annat Namibia, Botswana, Zambia och Moçambique.

Destination Sydafrika är ett litet företag och ni kan räkna med personlig service och ett starkt engagemang. Vi är inte nöjda förrän ni är nöjda!

Bokar ni resan genom oss kommer det dessutom inte att kosta er något extra jämfört med om ni gjorde allt arbete själv! Vi lägger inte på någon avgift, utan ni betalar vad det faktiskt kostar.

Ni bestämmer helt och hållet när, hur länge och vart ni vill resa och utifrån era önskemål skräddarsyr vi ett reseförslag till er. Vi fixar boende, hyrbil, aktiviteter, dagsutflykter och allt annat ni vill göra under er resa. Vad det än är så är det inga problem – inget är för litet eller för stort för oss!

Resor i Södra Afrika

Trots att Sydafrika ligger närmast våra hjärtan, går det ju inte att komma ifrån att Afrika har så mycket mer att erbjuda. Därför har vi valt att vidga våra vyer och kan nu erbjuda er resor till hela södra Afrika och lite till!

Upplev Namibias otroliga natur med vilda kustlandskap, mäktiga berg och vidsträckta öknar eller Botswanas fantastiska djurliv i Chobe National Park eller Okavangodeltat. Kombinera safari i berömda Serengeti med långa, vita stränder på Zanzibar. Besök Zambia som har några av Afrikas bästa reservat och också Victoriafallen eller varför inte njuta av paradistillvaro i Seychellerna!

Temaresor & Gruppresor

Våra temaresor är resor som har en lite speciell inriktning för er som kanske vill kombinera er passion och er resa på bästa sätt. Golf, dykning, ridning, äventyr eller segling – här finns allt man kan tänka sig!

Om golf är er stora passion är ju Sydafrika verkligen ett fantastiskt land för er. Här finns golfbanor som passar alla, de flesta priser är låga och vädret tillåter spel året om. Det vore väl inte så dumt att lämna Sveriges vinterslask för en veckas spel i Kapstaden?

Sydafrika är även känt som en av världens främsta resmål när det gäller dykning, och kanske framför allt hajdykning. De många reven längs Sydafrikas kust besöks regelbundet av dykare och hajentusiaster. Beroende på säsong kan ni få komma otroligt nära några av havets mest respektingivande varelser. Och även om ni inte dyker, kan ni komma hem och skryta om att ha tittat en vithaj in i ögonen…

Frågan är också om inte Afrika är världens mest romantiska kontinent? Det är i alla fall det perfekta resmålet för en bröllopsresa – kombinera vackra Kapstaden med några nätter på en härlig safarilodge och avsluta med sol och bad på Moçambiques oförstörda vita stränder.

I Sydafrika har ni även möjlighet att åka på fantastiska tågresor med Rovos Rail, Blue Train och Shongololo Express – helt fantastiska upplevelser. Eller varför inte ha en alldeles egen yacht att guppa omkring på i Moçambiques övärld? Eller ge er ut på ridsafari i Botswana?

Vi erbjuder också fertalet äventyrsresor i grupp som genomförs i specialbyggda fordon, så kallade "overland trucks" och med engelsktalande guide. Man tillbringar mycket tid på vägen, men fokus på resan ligger just på själva resan och inte på målet. Under resans gång kommer ni att uppleva och upptäcka massor av spännande saker! Och ingen vet vad som händer, detta är trots allt Afrika och varje dag i Afrika är ny och spännande.

Det finns två typer av resor – campingresor eller resor med inkvartering för er som vill ha det lite bekvämare.