Classic Travel

1 / 3

Classic Travel

2 / 3

Classic Travel

3 / 3
Nils Bjelkegatan 6, 22220 Lund, 076-765 58 89
paris
new york
thailand
vietnam
burma
safari
bali
malaysia
lägenheter
lägenhet

Resor för alla!

Classic Travel grundades 1994, företaget är en helsvensk, privatägd researrangör som hyr ut möblerade centralt belägna lägenheter i Paris, Rom, New York och Los Angeles från 1 natt upp till flera år. Våra kunder sträcker sig från privatresenärer till ledande skolor / universitet och multinationella företag. Företaget arrangerar även marknadsledande resor & kombinationsresor till Thailand, Malaysia, Indonesien, Kambodja, Myanmar, Vietnam, Dubai, Sydafrika och Mauritius. Classic Travel är en av Sveriges äldsta researrangörer och har ställt lagenlig resegaranti – allt för din trygghet. Classic Travel har kontor i Sverige, Frankrike, Spanien, Thailand och USA. Vår affärside är att arrangera resor till destinationer som vi själva älskar. Hos oss får du bästa tänkbara service på ett lite mer familjärt sätt. Classic Travel växer stadigt och vi har både en svensk samt internationell försäljningsavdelning.

Vi hälsar er varmt välkomna till oss på Classic Travel – den lilla researrangören med dom stora möjligheterna !

Destinationervi älskar!

Hos oss på Classic Travel hittar du möblerade, prisvärda lägenheter i centrala Paris, Rom, New York och Los Angeles samt fantastiska resor till Thailand, Malaysia, Vietnam, Kambodja, Burma, Bali, Sydafrika, Mauritius och Dubai ! Classic Travel växer så det knakar och hos oss hittar ni resor & resealternativ som ni inte hittar hos andra arrangörer. Vi sätter stort värde i att vara ” unika ” och ” olika “.

Boka er semesterresa via oss – ” different is good ” :

Vi har unika & prisvärda resealternativ till några av världens bästa samt mest spännande platser. Vårt motto är ” different is good ” ! Det innebär att vi erbjuder unika resor till jordens bästa platser. Vi tror INTE på konceptet att resan ska bokas via olika, stela bokningsmotorer. Att man ska paketera ihop människor på förutbestämd platser. Vi tror inte heller på att resenärer vill ha “samma”. Vi tror istället på att resenärer värdesätter att vara unika , att uppleva “olika”. Hos oss hittar ni resor & reseupplägg som ni inte hittar hos andra arrangörer. Vi har erfarenheten & kunnandet – Classic Travel är en av Sveriges äldsta researrangörer – vi firar 23 års jubileum i år, vårt motto är och har alltid varit “different is good” !

Fördelarna med att hyra en lägenhet!

- Prisvärt, smidigt och praktiskt !
- Lägenheterna har fullt utrustade kök.
- Mer hemtrevligt & personligt än ett hotellrum.
- Större yta, vi har lägenheter för upp till 10 pers. Vi har allt från studios till stora, luxiösa lägenheter till villor.
- Lägenheterna är utrustade med TV, DVD, stereo och ofta internetuppkoppling.
- Vi har guider på plats som gärna hjälper dig vid frågor och funderingar.
- Och inte minst du känner dig som en “äkta” stadsbo med egen fullt utrustad lägenhet mitt i stan !

Hemsida: www.classictravel.se