Afrikasafari.se

1 / 2

Afrikasafari.se

2 / 2
Hasselager centervej 13, dk 8260 Højbjerg, +45 89 93 43 89
afrika
safari
kenya
sydafrika
tanzania
zanzibar
kilimanjaro
mozambique
kruger

Afrikasafaris historia

- Afrikasafari är en dansk resebyrå, som grundades 2006 av Henrik Sevelsted och Paul Christen, som träffades när de båda läste till Business Development Engineer i Herning, Danmark. Snart flyttade det nystartade företaget in i ett trevligt kontor i Viby, strax utanför Århus.
- Första året skickade Afrikasafari iväg 70 resenärer på sin drömresa. I dag ligger siffran på 4 000 resenärer per år och antalet fortsätter att stiga trots finanskrisen, som Afrikasafari har klarat sig igenom med stor framgång.
- Vid starten 2006, erbjöd Afrikasafari resor till Sydafrika. I dag säljer vi även resor till Tanzania, Zanzibar, Kenya och Uganda.
- År 2007 expanderade Afrikasafari och började erbjuda resor även i Sverige. Under 2008 var det Norges tur, vilket betyder att vi i dag täcker hela Skandinavien.
- I Afrikasafari i dag, är vi sju anställda som brinner för vårt arbete och för vår målsättning: att ge våra kunder en fantastisk resupplevelse med minnen för livet.
Grundläggande värderingar
Vår främsta målsättning är helt enkelt att ge våra kunder deras livs upplevelse, oavsett om det gäller Sydafrika, Tanzania, Zanzibar, Uganda.
Vi är medvetna om att resor som dem vi erbjuder, ska vara välordnade, från det att kunden beställer resan, till att kunden sitter flyget på väg hem till Sverige. Därför går vi går vi in för personligt bemötande, god service och problemlösning på plats, om något oväntat skulle inträffa. Vi skickar fler än 1 000 danskar, norrmänn och svenskar på deras livs upplevelse i Afrika varje år. Många av dem har fått oss rekommenderade av nöjda vänner och bekanta, och det är ju den allra bästa reklamen man kan få.
Vi genomför alltid alla resor, oavsett antalet anmälda gäster. Vi driver en resebyrå, för att vi själva älskar att resa. Vi har hjärtat med i det vi gör och menar att vi med denna drivkraft kan göra mycket gott för andra.
Ta råd från oss – det lönar sig.