Vinterns skönaste all inclusive under 5000

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Barfota fötter i mjuk sand, en bra bok i en skön solstol, många timmar i poolen eller vågorna. Det är lätt att längta bort när vi har regn, rusk och kanske till och med snö hemma i Sverige. Här får du alla all inclusive-resor under 5000 kronor.

När vi har det som kallast i Sverige är det strålande sommarvärme på många andra platser i världen. Passa därför på att få en dos varm sol utomlands under en eller två sköna veckor i värmen. För att få total avkoppling kan du boka en charter med all inclusive. Vi har plockat fram resmål med all inclusive-hotell under 5000 kronor. Priset gäller per person om två reser tillsammans, med avresa mellan december och mars.


Vinterns all inclusive till KanarieöarnaVinterns all inclusive till EgyptenVinterns all inclusive till TunisienFler resmål med all inclusive


I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor:
- Vinterns all inclusive under 5000 kronor
- Vinterns billigaste all incluisve-resor
- Se alla all inclusive-erbjudanden

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.