Vinterns skönaste all inclusive under 5000

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Barfota fötter i mjuk sand, en bra bok i en skön solstol, många timmar i poolen eller vågorna. Det är lätt att längta bort när vi har regn, rusk och kanske till och med snö hemma i Sverige. Här får du alla all inclusive-resor under 5000 kronor.
Publicerad 14 oktober 2014

När vi har det som kallast i Sverige är det strålande sommarvärme på många andra platser i världen. Passa därför på att få en dos varm sol utomlands under en eller två sköna veckor i värmen. För att få total avkoppling kan du boka en charter med all inclusive. Vi har plockat fram resmål med all inclusive-hotell under 5000 kronor. Priset gäller per person om två reser tillsammans, med avresa mellan december och mars.


Vinterns all inclusive till KanarieöarnaVinterns all inclusive till EgyptenVinterns all inclusive till TunisienFler resmål med all inclusive


I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor:
- Vinterns all inclusive under 5000 kronor
- Vinterns billigaste all incluisve-resor
- Se alla all inclusive-erbjudanden

Om Kanarieöarna Spanien

Solen, stränderna och det dramatiska landskapet har gjort Kanarieöarna till en resefavorit. Hit vallfärdar vi svenskar varje vinter när det blir för kallt och mörkt här i norr.

Här är det ett härligt varmt klimat med temperaturer som håller sig kring 20-27 grader under hela året.

Det finns 13 olika öar men det är bara de sju större som lockar turister; Fuerteventura, La Gomera, Gran Canaria, El Hierro, Lanzarote, La Palma och Teneriffa.
Landskapet på de olika öarna skiljer sig mycket men de är alla skapade av vulkanisk aktivitet. På några av öarna finns det aktiva vulkaner, det finns till och med restauranger där maten grillas över het lava.

De flesta av öarna har långa härliga sandstränder, bra dykvatten och bra förhållanden för surfing och vindsurfing.
Du kan också hitta mycket bra spansk och internationell mat även i mycket små badorter.

Kanarieöarna är populära resmål under hela året. Under sommarmånaderna så är det framför allt spanjorer från fastlandet som kommer hit för att få lite svalka.
Under vintermånaderna är det turister från norra Europa som kommer hit för att få sol och bad.

Ett av Europas mest mystiska folk är Kanarieöarnas ursprungsbefolkning guancherna. De försvann ur historien när spanjorerna erövrade ögruppen på 1400-talet. De lämnade mycket få spår efter sig, men deras kroppar finns kvar i form av mumier. Arkeologiska museer på de flesta av öarna visar då och då upp de här mumierna i sina utställningar.

Karta över Kanarieöarna