Publicerad 25 mars 2011

1. Strandlyx i Thailand

Thailand är billigt att leva i året runt, men om du reser hit på sommaren när det är lågsäsong, så kan du bo på de bästa hotellen till otroligt bra priser. Uppgradera dig till champagnefrukost, himmelsängar vid poolen och fantastisk service.

2. Designhotell i Medelhavet


Snart är det sommar. Har du möjlighet att resa före eller efter skolloven så kan du få otroligt bra priser på femstjärniga hotell i länder som Grekland och Kroatien. Det är väldigt hög standard på designhotellen och många är nya inför säsongen 2011.

3. All-inclusive i Turkiet


All-inclusive blir mer och mer populärt. Vill du inte resa så långt så är det i Turkiet som du får mest för pengarna. Här kan du bo riktigt flott och ha all mat och dryck inkluderad. Varje år öppnar nya fräscha hotell och reser du med barn så är det här det perfekta resmålet.

4. Lyxliv i Las Vegas


Las Vegas är den överdådiga lyxens urmoder. Några av världens lyxigaste hotell finns här, liksom några av världens bästa restauranger och galen shopping till bra priser. Här kan du också festa med de rika och berömda på stadens exklusiva nattklubbar. Det fina är att det är tokbilligt att bo på lyxhotell i Vegas, i rum som övergår din vildaste fantasi.

5. Lyx för kropp och själ på Bali


Hit åker många på bröllopsresa. Bali är perfekt för er som bara vill ha tid för varandra och bo väldigt bra. Och bor bra, det gör du här. Här hittar du tradtionella lyxrum i balinesisk stil, ofta med egen pool. Det ingår ofta spabehandlingar, matlagningskurser och utflykter i priset. Billigast är det om man kan resa under lågsäsongen, från april till juni, eller augusti till november.