Upplev den Karibiska drömmen i januari

Linae
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: iStock
Vi känner alla till den där längtan efter sol och värme. När jul- och nyårsfirandet är över och vi startar det nya året börjar många längta efter sommaren. Men det är ett gäng mörka månader vi ska klara av första. Vad gör vi då? Jo, vi gör drömmen om Karibien sann! Här är de billigaste resorna till kritvita stränder och turkost hav.

Det finns många länder som bjuder på värme i januari, men vad är bättre än kritvita stränder, svajande palmer och medryckande musik som Karibien har att erbjuda? Här finns en ö eller plats för alla, oavsett vad du har för önskemål. Här ger vi dig de bästa charterresorna till detta paradis. För att du lättare ska hitta din drömresa har vi delat upp listorna efter resmål. Alla priser är per person när två vuxna reser tillsammans och delar rum.

Hitta din resa till Karibien:
- Karibisk charter med avresa i januari
- Reguljärflyg till Karibien


Charter till MexikoCharter till Dominikanska RepublikenCharter till ArubaCharter till KubaCharter till Trinidad och TobagoCharter till Saint MartinCharter till JamaicaVärmande exotiska erbjudanden

Publicerad 9 december 2016

Om Mexiko

Mexiko är ett stort land, men reser du hit på charter bor du i området Riviera Maya med städer som Cancun, Playa del Carmen och Tulum. Här finner man några av landets vackraste sandstränder och fantastiska upplevelser på land och i vattnet.

Karta över Mexiko

Maya ruiner vid havet
1 / 21
Stranden i Playa del Carmen
3 / 21
Ensam på stranden
5 / 21
Sunset i Acapulco
8 / 21
Kukulkans pyramid
12 / 21
Våran lunchrestaurang!
13 / 21
Liten hydda i Tulum
14 / 21
Holbox strand från balkongen.
15 / 21
Iguano vid Ruinerna i Tulum
18 / 21
Kyrkan uppe på kullen
19 / 21
Cenote Xkekén
20 / 21
Chill out på stranden
21 / 21