Publicerad 6 april 2018

1. Spanien, Mallorca – Robinson Club Cala Serena

Lugnt beläget i en vik med grönskande omgivning hittar du Robinson Club Cala Serena. Här står välmående i fokus och du kan njuta av träning, god mat och avkoppling. Vad sägs om 13 tennisbanor, flera pooler, solterrass med havsutsikt, en chill out-bar och tapas? Du kan också ta träningsklasser med instruktörer, hyra en mountainbike för att utforska Mallorca på egen hand eller varför inte ta en golfrunda. Som om inte allt tidigare nämnt vore nog så serveras också gourmetbufféer för livsnjutare och träningsfantaster varje dag. En vistelse på Robinson Club Serena är en helhetsupplevelse.
Sök priser till Robinson Club Cala Serena

2. Grekland, Kos – TUI Magic Life Marmari Palace

Förbered dig för en sportig semester där allt ingår! På TUI Magic Life Marmari Palace semestrar du bekvämt med all inclusive som har ett stort och varierat utbud av mat samt dryck. På hotellet finns ett stort poolområde som bjuder in till många härliga bad samt givetvis mängder med aktiviteter. Utmana dig själv på hotellets träningspass, på gymmet, på tennisbanan eller kanske på en cykeltur ute i den vackra naturen? Åker ni ett stort gäng kan vi tipsa om vindsurfing och strandvolleyboll tillsammans. Trots att hotellet är stort finns det fortfarande en mysig, lugn atmosfär. TUI Magic Life Marmari Palace passar både stora som små.

3. Kroatien, Starigrad – Neilson Alana Beachclub

I lugna omgivningar nära Paklenica nationalpark bjuder Neilson Alana Beachclub in till en härligt avkopplande semester med goda möjligheter till aktiviteter och träning. För dig som gillar träning i naturen finns många fina leder för vandring, löpning och mountainbike. Med Velebitbergen som granne finns de också bra förutsättningar för klättring, på ett sätt som passar för hela familjen. Föredrar du gruppträningspass kan du delta bland annat i yoga, zumba och aqua fit. Eller kanske vill du helst av allt slå resesällskapet i en tennismatch? Oavsett vilken typ av träning du föredrar så är sannolikheten stor att du kommer bli nöjd med hotellets utbud. En rekommendation är att besöka den fina spaavdelningen efter ett tufft träningspass!

4. Cypern, Ayia Napa – Sunwing Sandy Bay Beach

Med tanke på att hotellet har tilldelats Stora Barnsemesterpriset 2018 för bästa familjehotell på Cypern är det ganska tydligt att this is the place to go om du vill ta med familjen på en innehållsrik semester. Det här hotellet har allt; ett stort poolområde med vattenrutschkanor, en spaavdelning, mängder av olika boendealternativ, läkarservice och det är handikappanpassat – bara för att nämna några få. Ska vi fokusera på träningsmöjligheterna kan vi konstatera att de är goda. Hotellet är ett certifierat Klassikerhotell vilket innebär
att det finns mycket bra förutsättningar för dig som vill träna de fyra klassikergrenarna simning, löpning, skidor och cykling. Om du vill komplettera träningen med styrketräning eller gruppträning så har hotellet också ett välutrustat gym samt träningsklasser.
Sök priser till Sunwing Sandy Bay Beach

5. Turkiet, Alanya – Sunprime C-Lounge Hotel

Sunprime C-Lounge är ett semesterparadis som andas lyx, anpassat för vuxna. Glöm stojiga och högljudda poolområden eller restaurangbesök – här finns tip för total avkoppling. Vill du lyxa till det ytterligare finns det möjlighet att boka en rumstyp där All Inclusive ingår. Hur aktiv du vill vara på semestern bestämmer du själv, på Sunprime C-Lounge finns gratis gym och gruppträning med SATS ELIXIA-utbildade instruktörer. Här kan du ägna dig åt allt från vattengymnastik till yoga och crosstraining. Ta ett dopp i poolen efter träningspasset, och varför inte avnjuta någon svalkande dryck i poolbaren. Badar du hellre i havet kan du gå ned till hotellets egna del på stranden där det finns gratis solsängar och parasoll för hotellets gäster.
Sök priser till Sunprime C Lounge Hotel