Topp 5: Brunch i New York

Louisenilsson92
Reseguiden, besökt 20 länder

Foto: i Stock
foto: I Stock
Det populära begreppet är en kombo av frukost och lunch, blev populärt i USA i 1930-talet. Här är brunchställen där ni kan njuta i flera timmar.
Publicerad 24 september 2018

1. Jack's Wife Freda

Detta är restaurangkonceptet som är baserat på kärlekshistoren mellan två immigranter, Freda och Jack. Deras barrnbarn startade bistron 2012 och Jacks fru Freda har skapat en väldigt inspirerande Instagram och serverar allt från söta pannkakor till avocado toast och grillad halloumi.
Här kan ni spendera timmar och dricka cocktails, smoothies och kaffe. Du finner bistron på två ställen i staden, Lafayette och Carmine.

Läs mer om Jack's Wife Freda

2. Dimes

Dimes ger dig influenser från södra Kalifornien: Här finner du supergoda, färgrika smoothiebowls. Allt från acai bowls till pittaya bowls och friska mackor, bagels, smoothies, sallader, burgare och olika typer av äggrätter. De öppnar klockan 9 på morgonen, så du kan starta dagen med en fantastisk måltid! Du hittar Dimes på 49 Canal Street.

Läs mer om Dimes

3. Sadelle's

Sadelle's kallar sig själva en “brunch-instution” lokaliserat i hjärtat av Soho. Här finns några av de godaste Bagelsen i New York och blev korat som bästa brunch ställe i New York av Cosmopolitan.
New York Times utnämnde Sadelles att ha de nästa sticky-buns i hela staden. Lokalen är elegant och fylld med blomster. Här finner du en toast och bagels-himmel och vad är bättre än det?

Läs mer om Sadelle's

4. Lafayette

Bonjour! Letar du efter franska vibbar i East Village är Lafayette en värdig vinnare. Denna bistron erbjuder desserter från Frankrike och älskar du små goda bakelser finns det gott om det men också cocktails, vin och öl. Croissanter och en härlig äggröra ger dig en grym start på dagen! Timeout har också utnämnt dem till att ha de bästa pommesen i staden.

Läs mer om Lafayette

5. Victor's Café

En smak av Kuba mitt i New York - närmare bestämt Midtown Manhattans teaterdistrikt. Njut av Kubansk mat i alla varianter, utsökta cocktails, unik interiör och härlig stämning.
Här kombineraras den kubanska kjolen med amerikanska influenser. Mums!

Läs mer om Victor's Café

Beställ din New York-resa här:

- Weekendresa till New York
- Se alla flyg till New York
- Hitta hotell i New York
- Erbjudanden New York


Flygresor till New YorkHotell New York