Till salu! Solstolshäng på Kanarieöarna innan jul

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Fritidsresor
Kanarieöarna är år efter år vinterns absoluta favoritresmål, mycket tack vare det solsäkra vädret och de många valmöjligheterna. Här får du alla charterresor hit innan jul.

Vinterns bästa solsemester får du på Kanarieöarna, ett spanskt favoritresmål som vi svenskar åker till år efter år när det är som kallast här hemma. Har du provat en av öarna kan du boka en charterresa till någon av de andra – alla har nämligen sin unika charm. Gemensamt för alla öarna är att de bjuder på milslånga sandstränder, härliga tapasrestauranger, en underbar natur och många olika hotellalternativ. Vanligast är att du åker till Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote eller Fuerteventura. Se till att åka bort innan julledigheten börjar för då ökar priserna rejält. Här är alla charterresor till Kanarieöarna innan jul, priset gäller per person om två vuxna reser tillsammans.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du alla charterresor:
- Kanarieöarna i oktober
- Kanarieöarna i november
- Kanarieöarna med avresa i december innan jul


Kanarieöarna i oktoberKanarieöarna i novemberKanarieöarna i december

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.