Thailands bästa familjehotell

Veronicah
Medlem sedan 2009, besökt 20 länder

Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Fritidsresor
Thailand har fantastiska hotell som passar för resenärer i alla åldrar. Vi har valt ut sex thailändska hotell med idylliska omgivningar, bra service och många faciliteter, men samtidigt barnvänligt med barnpool och barnaktiviteter.

När du reser med barn har du andra krav än om ni är två vuxna som reser tillsammans. Och när du reser så långt som till Thailand är det extra skönt att veta att det är ett barnvänligt hotell du checkar in på som gör hela familjen mer än nöjd. Här får du några av Thailands bästa familjehotell.

Centara Grand Beach Resort & Villas, Ao Nang

Centara Grand Beach Resort & Villas är ett läckert lyxhotell i vackra, tropiska omgivningar med egen strand. Hotellet har ett fint poolområde, utsökta à la carte-restauranger, egen skönhetssalong, träninganläggning och spa. För barn i åldrarna 4-12 år kan hotellet erbjuda internationell barnklubb, lekplats och lekrum. Hit kan du åka med Fritidsresor, Ving och Apollo.
- Mer information och priser

Sheraton Hua Hin Resort & Spa, Hua Hin

Sheraton Hua Hin Resort & Spa har alla förutsättningar för att hela familjen ska få en bra semester. Hotellet har ett välkomnande poolområde med egen barnpool, ett exklusivt spa, träningsanläggning och flera restauranger. Om de vuxna önskar egentid kan hotellet erbjuda barnpassning mot avgift, och barnklubb med engelsktalande personal. Hit kan du åka med Apollo.
- Mer information och priser

Katathani Phuket Beach Resort, Kata Beach

Katathani Phuket Beach Resort är ett exklusivt och elegant lyxhotell för hela familjen. Hotellet ligger vid vattnet på den idylliska Kata Noi-stranden. Blir du trött på sand mellan tårna kan hotellet locka med ett stort och elegant poolområde med egen barnavdelning. Annars har Katathani Phuket Beach Resort flera barnavdelningar, trevliga restauranger och en fin spaavdelning. Hit kan du åka med Ving och Apollo.
- Mer information och priser

Evason Hua Hin, Hua Hin

Evason Hua Hin passar perfekt för dig som är ute efter en avslappnande semesterupplevelse med hög standard. Hotellet ligger i en vacker, tropisk trädgård vid havet i Pranburi. Hotellet har eleganta rum och egna villor. I villan får du en egen terrass och en liten trädgård med privat pool. Evason Hua Hin har internationell barnklubb, ett barnvänligt poolområde och många aktiviteter för stora som små. Hit kan du resa med Apollo, Fritidsresor och Ving.
- Mer information och priser

Hilton Hua Hin Resort & Spa, Hua Hin

Hilton Hua Hin Resort & Spa är ett förstaklasshotell vid vattnet och nära centrum i Hua Hin. Hotellet har ett fint poolområde med barnpool och jacuzzi, ett eget spa, och en liten bar med livemusik. Hit åker du med Apollo och Fritidsresor.
- Mer information och priser

Blue Village Mai Khao Lak, Khao Lak

Blue Village Mai Khao Lak är Fritidsresors egna hotell och ligger vid den barnvänliga Pak Veep-stranden i norra Khao Lak. Rummen är moderna, strandnära och i de flesta kan upp till fem personer bo. Du kan även välja att bo i en bungalow och få egen pool. Utöver det har hotellet två poolområden med bra barnpool. Det finns barnklubb för både mindre, mellanstora och äldre barn, med skandinavisktalande personal. Även spaanläggning, gym, matlagningskurs och vattenaktiviteter. Omgivningen är lugn och naturnära.
- Mer information och priser

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor till Thailand:
- Se alla familjehotell i Thailand
- Se de mest populära familjehotellen i Thailand
- Se familjevänliga paket till Thailand

Om Thailand

De milslånga kritvita stränderna, det klarblåa vattnet och det härliga klimatet har gjort Thailand till en svenskfavorit. Här finns också fantastisk mat, bra shopping och en oerhört gästvänlig miljö. Bangkok är huvudstaden.
grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26