Publicerad 20 oktober 2014

När du reser med barn har du andra krav än om ni är två vuxna som reser tillsammans. Och när du reser så långt som till Thailand är det extra skönt att veta att det är ett barnvänligt hotell du checkar in på som gör hela familjen mer än nöjd. Här får du några av Thailands bästa familjehotell.

Centara Grand Beach Resort & Villas, Ao Nang

Centara Grand Beach Resort & Villas är ett läckert lyxhotell i vackra, tropiska omgivningar med egen strand. Hotellet har ett fint poolområde, utsökta à la carte-restauranger, egen skönhetssalong, träninganläggning och spa. För barn i åldrarna 4-12 år kan hotellet erbjuda internationell barnklubb, lekplats och lekrum. Hit kan du åka med Fritidsresor, Ving och Apollo.
- Mer information och priser

Sheraton Hua Hin Resort & Spa, Hua Hin

Sheraton Hua Hin Resort & Spa har alla förutsättningar för att hela familjen ska få en bra semester. Hotellet har ett välkomnande poolområde med egen barnpool, ett exklusivt spa, träningsanläggning och flera restauranger. Om de vuxna önskar egentid kan hotellet erbjuda barnpassning mot avgift, och barnklubb med engelsktalande personal. Hit kan du åka med Apollo.
- Mer information och priser

Katathani Phuket Beach Resort, Kata Beach

Katathani Phuket Beach Resort är ett exklusivt och elegant lyxhotell för hela familjen. Hotellet ligger vid vattnet på den idylliska Kata Noi-stranden. Blir du trött på sand mellan tårna kan hotellet locka med ett stort och elegant poolområde med egen barnavdelning. Annars har Katathani Phuket Beach Resort flera barnavdelningar, trevliga restauranger och en fin spaavdelning. Hit kan du åka med Ving och Apollo.
- Mer information och priser

Evason Hua Hin, Hua Hin

Evason Hua Hin passar perfekt för dig som är ute efter en avslappnande semesterupplevelse med hög standard. Hotellet ligger i en vacker, tropisk trädgård vid havet i Pranburi. Hotellet har eleganta rum och egna villor. I villan får du en egen terrass och en liten trädgård med privat pool. Evason Hua Hin har internationell barnklubb, ett barnvänligt poolområde och många aktiviteter för stora som små. Hit kan du resa med Apollo, Fritidsresor och Ving.
- Mer information och priser

Hilton Hua Hin Resort & Spa, Hua Hin

Hilton Hua Hin Resort & Spa är ett förstaklasshotell vid vattnet och nära centrum i Hua Hin. Hotellet har ett fint poolområde med barnpool och jacuzzi, ett eget spa, och en liten bar med livemusik. Hit åker du med Apollo och Fritidsresor.
- Mer information och priser

Blue Village Mai Khao Lak, Khao Lak

Blue Village Mai Khao Lak är Fritidsresors egna hotell och ligger vid den barnvänliga Pak Veep-stranden i norra Khao Lak. Rummen är moderna, strandnära och i de flesta kan upp till fem personer bo. Du kan även välja att bo i en bungalow och få egen pool. Utöver det har hotellet två poolområden med bra barnpool. Det finns barnklubb för både mindre, mellanstora och äldre barn, med skandinavisktalande personal. Även spaanläggning, gym, matlagningskurs och vattenaktiviteter. Omgivningen är lugn och naturnära.
- Mer information och priser

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor till Thailand:
- Se alla familjehotell i Thailand
- Se de mest populära familjehotellen i Thailand
- Se familjevänliga paket till Thailand