Publicerad 1 januari 2018

Sätt ihop en topp 5-lista över ett resmål som du du varit på och gillade lite extra. Det kan vara allt från sevärdheter, restauranger och stränder till shoppinggator och kaffehak. Alla tips är välkomna och du kan vinna ett bidrag till din nästa resa!

Vi på Reseguiden kommer att välja ut fem bidrag som vi tycker har det lilla extra, och sen utse en vinnare som får ett presentkort från TripX Travel till ett värde av 5000 kronor. Plats 2-5 får ett presentkort till ett värde av 500 kronor var. När tävlingen är avslutad kommer vi även att publicera de fem bästa bidragen i vår blogg, nyhetsbrev och sociala medier.

Så gör du

För att vara med i tävlingen måste du vara medlem på Reseguiden.se och skriva din lista på din Reseguiden blogg. Om du inte redan är medlem så gör du såhär:
• Gå in på Reseguiden.se och tryck på ‘Logga in’ uppe i högra hörnet och välj 'Registrera dig här’.
• När kontot är registrerat så tryck på avataren uppe i högra hörnet och välj ‘Inställningar’.
• Under fliken ‘kontoinställningar’ väljer du ett användarnamn som kommer att synas på din profil-sida.
• Tryck sen på ‘Redigera din profil’ för att lägga till en profilbild och fyll i uppgifterna. Din profil är då skapad!

Skriva ett blogginlägg
Tryck på din profilbild uppe i högra hörnet och välj ‘Lägg till blogginlägg’. Skriv ditt blogginlägg och spara, det hamnar då på din profilsida och andra medlemmar kan se det. Glöm inte att döpa ditt blogginlägg till ‘Min Topp 5 - xxxx’ och den platsen du väljer att skriva om, tex. Min Topp 5 - Mallorca. När du har gjort det mejlar du länken till ditt inlägg till medlem@reseguiden.se och meddelar att du deltar i tävlingen med rubriken Min Topp 5.

Behöver du inspiration?
Några av oss som jobbar på Reseguiden har skrivit våra egna topp 5-listor så att du kan få lite inspiration till hur det kan se ut.
Karins Topp 5
Stines Topp 5
Vilmas Topp 5
Theresias Topp 5

Tävlingsregler

Du kan skicka in ditt bidrag till och med onsdagen den 31/1 då tävlingen avslutas. Varje medlem kan skriva endast ett bidrag med en topp-lista, så ta din absolut bästa! Både nya medlemmar och redan befintliga är välkoma att vara med i tävlingen. Vi på Reseguiden kommer att läsa alla bidrag och utse vilka som vinner. När tävlingen är avslutad kommer vi kontakta vinnarna per mail och presentera dem i vårt nyhetsbrev, i vår blogg och i våra sociala medier. Har du några frågor kring tävlingen går det bra att maila oss på medlem@reseguiden.se, skriv Min Topp 5 i ämnesraden.

Tävlingsvillkoren hittar du här »


Lycka till!