Sommarens skönaste all inclusive under 5000

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Apollo
Det blir allt populärare att välja en helt bekymmersfri semester. Det gör du lättast genom att boka en all inclusive-resa där allt är inkluderat. För att du lätt ska kunna hitta den resa som passar just dig listar vi här alla sommarens resor med all inclusive under 5000 kronor per person.

Det är bekvämt att bo med all inclusive på semestern, både för par, kompisgäng och barnfamiljer. Fördelen med att ha allt inkluderat och oftast förbetalt hemifrån är att du slipper riskera att hoppa i poolen med en sedelbunt och du slipper tjat från barnen om att de vill ha mer pengar. Om allt redan är betalt hemifrån får du en mer avkopplande resa och semester på riktigt. Här ger vi dig sommarens skönaste all inclusive-resor under 5000 kronor per person. Priserna gäller för resor med avresa mellan 1 juni och 30 september, och när två vuxna reser och bor tillsammans. För att underlätta ytterligare har vi delat upp resorna på respektive avreseort.


All inclusive från StockholmAll inclusive från GöteborgAll inclusive från Malmö/KöpenhamnAll inclusive från Luleå


I Reseguidens sökmotor kan du hitta fler resor med bra priser:
- All inclusive under 5000 kronor i sommar
- 4-stjärnig charter med all inclusive i sommar
- 5-stjärnig charter med all inclusive i sommar
- Charter till hela världen i sommar
- Reseerbjudanden med all inclusive

Om Rhodos Grekland

Rhodos är den största av de Dodekanesiska öarna. Rhodos stad är trendig, mysig och erbjuder shopping samt bra restauranger. Stränderna är många och består av både sten och sand. Många unga gillar Faliraki och Ixia är populärt hos familjerna.
24°
Klimat i oktober
22°
Badtemp i oktober
4tim
Flygtid från Stockholm