Sommarens skönaste all inclusive under 5000

Linae
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Apollo
Det blir allt populärare att välja en helt bekymmersfri semester. Det gör du lättast genom att boka en all inclusive-resa där allt är inkluderat. För att du lätt ska kunna hitta den resa som passar just dig listar vi här alla sommarens resor med all inclusive under 5000 kronor per person.
Publicerad 23 december 2014

Det är bekvämt att bo med all inclusive på semestern, både för par, kompisgäng och barnfamiljer. Fördelen med att ha allt inkluderat och oftast förbetalt hemifrån är att du slipper riskera att hoppa i poolen med en sedelbunt och du slipper tjat från barnen om att de vill ha mer pengar. Om allt redan är betalt hemifrån får du en mer avkopplande resa och semester på riktigt. Här ger vi dig sommarens skönaste all inclusive-resor under 5000 kronor per person. Priserna gäller för resor med avresa mellan 1 juni och 30 september, och när två vuxna reser och bor tillsammans. För att underlätta ytterligare har vi delat upp resorna på respektive avreseort.


All inclusive från StockholmAll inclusive från GöteborgAll inclusive från Malmö/KöpenhamnAll inclusive från Luleå


I Reseguidens sökmotor kan du hitta fler resor med bra priser:
- All inclusive under 5000 kronor i sommar
- 4-stjärnig charter med all inclusive i sommar
- 5-stjärnig charter med all inclusive i sommar
- Charter till hela världen i sommar
- Reseerbjudanden med all inclusive

Om Rhodos Grekland

Rhodos har varit en favorit för många svenskar i flera decennier. Här kan du se vackra medeltida städer eller bara njuta av solen på någon av de många stränderna.

Till ytan är Rhodos lite större än Öland.

Det är ingen slump att Rhodos är ett så populärt resmål. Här finns ett av Greklands bästa klimat, mängder av arkeologiska ruiner, bra stränder och många vackra städer.

Den största orten på ön är Rhodos stad som ligger på den norra spetsen. Här finns en liten strand men den stora sevärdheten är den muromgärdade gamla stan. När du går omkring här så går du på samma gator som riddarna från malteserorden gjorde under medeltiden.
På museerna kan du läsa mer om stadens försvunna underverk – Kolossen av brons som stod i hamnen.

De bästa sandstränderna finns på Rhodos östkust. Den största finns i badorten Faliraki där också de flesta hotellen finns.
En bit söderut ligger orterna Kolymbia och Lindos, som båda har flera härliga stränder.
Staden Lindos är också ett populärt resmål. De pittoreska vita husen ligger mycket vackert på sluttningen till ett berg med en imponerande borgruin.

I slutet av maj varje år kan du se ett av naturens märkligaste fenomen på Rhodos. I Petaloudes-dalen samlas tusen och åter tusen fjärilar för att vila i de lummiga skogarna och vattenfallen. Alla fjärilarna är dessutom av samma art, sebraglansspinnare (Euplagia quadripunctaria). Dalen ligger på västra Rhodos, ungefär 15 km från Rhodos stad.

Karta över Rhodos

4tim
Flygtid från Stockholm