Sista minuten på höstlovet

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Vänta inte. Nu är det läge att boka en charterresa om du vill till solen under barnens höstlov. Solsäkra semestern med en sista minuten-resa. Det finns många varma resmål att välja mellan.

Höstlovet är en populär vecka att åka bort på, framförallt för barnfamiljer. Men resorna till solen försvinner snabbt och priserna är vanligtvis högre under den här veckan. Passa därför på att fynda resan när charterarrangörerna rear ut de sista platserna i charterplanet. I oktober är det forftarande sköna temperaturer kring Medelhavet, till exempel på resmål som Turkiet. Fler populära resmål är Kanarieöarna, Jordanien, Portugal och Dubai. Här får du alla sista minuten just nu, priserna gäller per person med del i dubbelrum, med specificerat boende och avresa i oktober.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du alla resor under höstlovet:
- Charter vecka 43
- Charter vecka 44
- Charter vecka 45


Charter och paket till Turkiet på höstlovet

[script
http://external.reseguiden.se/cgi-bin/rg/view_data.cgi?event=view&id=636c06c4b06e84744d367d56dcb2851c&site=reseguiden&javascript=1]


Charter och paket till Gran Canaria på höstlovetCharter och paket till Teneriffa på höstlovetCharter och paket till Lanzarote & Fuerteventura på höstlovet

Om Grekland

Grekland är ett land med mer än tusen öar där de mest populära är Kreta, Rhodos och Kos. Landet erbjuder härligt väder, fina stränder och väldigt god mat. Flygtiden ligger på runt tre timmar. Hit är det bäst att resa maj - september.