Sista minuten på höstlovet

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Vänta inte. Nu är det läge att boka en charterresa om du vill till solen under barnens höstlov. Solsäkra semestern med en sista minuten-resa. Det finns många varma resmål att välja mellan.
Publicerad 22 juni 2015

Höstlovet är en populär vecka att åka bort på, framförallt för barnfamiljer. Men resorna till solen försvinner snabbt och priserna är vanligtvis högre under den här veckan. Passa därför på att fynda resan när charterarrangörerna rear ut de sista platserna i charterplanet. I oktober är det forftarande sköna temperaturer kring Medelhavet, till exempel på resmål som Turkiet. Fler populära resmål är Kanarieöarna, Jordanien, Portugal och Dubai. Här får du alla sista minuten just nu, priserna gäller per person med del i dubbelrum, med specificerat boende och avresa i oktober.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du alla resor under höstlovet:
- Charter vecka 43
- Charter vecka 44
- Charter vecka 45


Charter och paket till Turkiet på höstlovet

[script
http://external.reseguiden.se/cgi-bin/rg/view_data.cgi?event=view&id=636c06c4b06e84744d367d56dcb2851c&site=reseguiden&javascript=1]


Charter och paket till Gran Canaria på höstlovetCharter och paket till Teneriffa på höstlovetCharter och paket till Lanzarote & Fuerteventura på höstlovet

Om Grekland Europa

Här finns pittoreska byar nästan överallt, tusentals vackra stränder och massor av sol och värme. Grekland och dess många öar är ett semesterparadis du kan besöka om och om igen.

Vart du än åker så kommer du att se pittoreska små byar med sina typiska vit-blåa hus, härliga stränder och varmt turkosblått hav. Du kan åka på utflykt till arkeologiska och historiska sevärdheter och avsluta dagen med fantastisk grekisk mat.

Här finns stora öar som Kreta, Lesbos och Rhodos, dit du kan återvända år efter år och upptäcka nya platser.
Men det finns också dussintals små öar där det är lätt att åka på upptäcktsfärd, till exempel Korfu, Kos, Lefkas, Leros, Samos, Santorini, och Zakynthos.

Det finns hundratals platser runt om på det grekiska fastlandet som är kopplade till antikens mytologi, militära slag eller dramatiska händelser. Bland annat Marathon, Thermopyle, Akropolis, Olympia och Delfi. Det smidigaste sättet att uppleva historien är att åka på en rundtur. Du kan åka på en dagstur eller en hel vecka, och du kan välja mellan teman som ”mytologi”, ”slagfält” eller ”bästa av klassiska Grekland”.

Karta över Grekland