Kanarieöarnas 4-stjärniga charterresor under 5000

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kanarieöarna är semesterfavoriten för svenskar som söker sol och värme för en prisvärd peng under vinterhalvåret. Här har vi tagit fram de bästa resorna under 5000 kronor.

Det finns många bra anledningar till att åka till Kanarieöarna i vinter. Det härliga klimatet är ett, fina sandstränder en annan. Alla öarna är välsignade med långa och fina sandstränder, men var och en med sin egen karaktär. Utforska bland annat mysiga byar och vulkanlandskap på Lanzarote, eller prova öns bästa surfing och vindsurfing vid Fuerteventuras vackra, breda stränder. Vi har samlar alla vinterns resor till Kanarieöarnas 4-stjärniga hotell för under 5000 kronor, så att du ska får valuta för pengarna. Välj din favorit – kanske kommer du redan idag ett steg närmre din nästa solsemester? Alla priser är per person när två vuxna reser ihop.


Charter till Gran Canaria under 5000Charter till Teneriffa under 5000Charter till Lanzarote under 5000Charter till Fuerteventura under 5000


I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor:
- Alla charterresor till Kanarieöarna
- Charter under 3000 kronor till Kanarieöarna
- Sista minuten till Kanarieöarna
- Hotell på Kanarieöarna
- Flyg till Kanarieöarna

Publicerad 10 januari 2016

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.

Karta över Kanarieöarna