Grekland med all inclusive under 5000 kronor

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Det behöver inte kosta skjortan att få en plånbokslös Greklandssemester. Vi har plockat fram charterhotell med all inclusive, som kostar under 5000 kronor.
Publicerad 3 februari 2015

Grekland är ett resmål som aldrig kommer att tappa sin dragningskraft. I sommar är den grekiska ö-världen hetare än vanligt. Och då pratar vi inte bara om grader. Att boka med all inclusive blir allt vanligare, både för barnfamiljer och andra som vill lämna plånboken hemma. Här har vi samlat några av de mest populära all inclusive-hotellen som inte kostar mer än 5000 kronor per person.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du alla resor till Grekland:
- All inclusive under 5000 kronor
- Spana in alla all inclusive-hotell i Grekland
- Allt om Grekland


All inclusive i Grekland under 5000 kronor per person

Om Grekland

Här finns pittoreska byar nästan överallt, tusentals vackra stränder och massor av sol och värme. Grekland och dess många öar är ett semesterparadis du kan besöka om och om igen.

Vart du än åker så kommer du att se pittoreska små byar med sina typiska vit-blåa hus, härliga stränder och varmt turkosblått hav. Du kan åka på utflykt till arkeologiska och historiska sevärdheter och avsluta dagen med fantastisk grekisk mat.

Här finns stora öar som Kreta, Lesbos och Rhodos, dit du kan återvända år efter år och upptäcka nya platser.
Men det finns också dussintals små öar där det är lätt att åka på upptäcktsfärd, till exempel Korfu, Kos, Lefkas, Leros, Samos, Santorini, och Zakynthos.

Det finns hundratals platser runt om på det grekiska fastlandet som är kopplade till antikens mytologi, militära slag eller dramatiska händelser. Bland annat Marathon, Thermopyle, Akropolis, Olympia och Delfi. Det smidigaste sättet att uppleva historien är att åka på en rundtur. Du kan åka på en dagstur eller en hel vecka, och du kan välja mellan teman som ”mytologi”, ”slagfält” eller ”bästa av klassiska Grekland”.

Karta över Grekland