Fynda lyxig charter till Grekland under 5000

Linae
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Ving
Det går att lyxa till det utan att det kostar skjortan. Vi har plockat fram lyxiga charterhotell i Grekland för dig som bara vill ha det bästa, men till ett lägre pris. Här är hotellen som har en prislapp under 5000 kronor.

Grekland är för många ett favoritland. Här skiner solen nästan alltid från en klarblå himmel, maten är fantastiskt god och stränderna och vattnet är alltid härligt inbjudande. Om du inte brukar unna dig ett lite lyxigare boende på semestern så har du chansen nu. Vi har plockat fram hotell med 4 och 5 stjärnor för dig som vill ha det riktigt lyxigt, med en prislapp under 5000 kronor. Checka in på något av de här hotellen i sommar, men skynda dig för det blir allt mer populärt att bo flott på semestern. Alla priser är per person när två vuxna reser och bor tillsammans.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du resorna till Grekland:
- 4-stjärnig charter till Grekland – under 5000 kronor
- 5-stjärnig charter till Grekland – under 5000 kronor
- Alla lyxiga charterresor till Grekland


Lyxig charter till Grekland under 5000 kronor – avresa StockholmLyxig charter till Grekland under 5000 kronor - avresa GöteborgLyxig charter till Grekland under 5000 kronor – avresa Malmö/KöpenhamnLyxig charter till Grekland under 5000 kronor – avresa Luleå

Publicerad 24 mars 2015

Om Grekland

Grekland är ett land med mer än tusen öar där de mest populära är Kreta, Rhodos och Kos. Landet erbjuder härligt väder, fina stränder och väldigt god mat. Flygtiden ligger på runt tre timmar. Hit är det bäst att resa maj - september.

Karta över Grekland