Fira påsken på hemmaplan

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Idre Fjäll
Påsken betyder långledigt och då passar många på att göra något mysigt med familjen. Men du behöver inte åka långt, det finns mycket att göra på hemmaplan.
Publicerad 15 mars 2015

Påsken har flera röda dagar vilket gör att många familjer tar långledigt och åker iväg. Men du behöver inte åka långt för att få kul, det finns massor att göra hemma i Sverige.

Påsk i fjällen

Tack vare att påsken ligger ganska sent i år så hoppas vi på fina och soliga dagar i skidbacken. Det finns många familjevänliga paket till fjällen med påsktema. Bo mysigt, ät gott och ha riktigt kul med hela familjen i snön. Det finns backar för både nybörjaren och den vana skidåkaren.
Här hittar du alla våra påskerbjudanden

Koppla av på spa

Längtar du efter en riktigt lugn och skön helg kanske en spaweekend passar dig bäst. Låt hela familjen glida runt i frottébadrockar och tofflor, bubbla i jacuzzin, njut av sköna behandlingar och ta det lugnt tillsammans. I många hotellpaket ingår en lyxig middag och stor frukostbuffé.
Hitta din spaweekend på hemmaplan

Möt våren på landet eller i storstan

Ta med hela familjen på en avkopplande eller uppiggande hotellweekend. Varva ner några dagar i vacker natur på en herrgård eller ett slott. Kombinera med en spabehandling, gå på långa promenader och ät något lyxigt till kvällen. Föredrar du mer puls så finns det många bra shopping- och musikalerbjudanden eller andra temapaket i våra större och mindre städer. Efter en lång dag på stan kopplar du av med god middag och bästa sällskapet. Vill du ha riktig påskkänsla kan du boka hotell som bjuder alla barn på ett smaskigt påskägg.
Hitta ditt weekendpaket i Sverige

Särskilda paket för barnfamiljen

Vill du vara säker på att barnen får en lika bra semester som mamma och pappa ska du rikta in dig på barnanpassade paketresor. Det finns många familjevänliga äventyr runt om i vårt avlånga land – vattenland, rabatterade skidpaket och anpassade hotellerbjudanden.
Se alla svenska barnvänliga resor

Hittade du inte det du sökte? Här kan du se alla erbjudanden i Sverige.

Sverige Europa

Karta över Sverige

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21
Populära resor från Göteborg till Sverige