Publicerad 17 april 2019

På Reseguiden kan du söka och jämföra priser på flyg, hotell, charter och sista minuten, men du vet väl att du också kan inspireras, diskutera och hitta nya resekompisar? Med ett kostnadsfritt medlemskap får du tillgång till allt det där och dessutom ett fullmatat nyhetsbrev med höjdpunkter från sajten varje vecka.


Detta ingår i medlemskapet
1. Välfyllt nyhetsbrev.
2. En egen profilsida.
3. Möjlighet att ladda upp bilder, blogga och tipsa andra.
4. Diskutera och prata med nya vänner på sajten.
5. Ta del av spännande tävlingar och erbjudanden speciellt för medlemmar.

Diskutera, planera och dela med dig

Planeringen och förväntningarna kan ibland vara en väl så viktig del som själva resan – på Reseguiden.se kan du inspireras och diskutera planerna med andra beresta medlemmar. Kanske undrar du hur det är med restauranger nära Bondi Beach eller hur det funkar med transport till den thailändska ön? I Reseguidens forum kan du få svar från någon av våra beresta medlemmar – för vem kan svara bättre än någon som varit där nyligen?

Dessutom kan du själv dela med dig av härliga semesterbilder, bloggar och tips. Du kan skapa egna resealbum med bloggar och bilder – ett roligt sätt att hålla vännerna därhemma uppdaterade under resan och ett roligt sätt att minnas.

Få fullmatat nyhetsbrev varje vecka

Två gånger per vecka skickar vi ut nyhetsbrev fyllt med godbitar. Det är artiklar, tävlingar, erbjudanden och bra tips för att göra just din semester till den bästa.

Träffa nya vänner

På Reseguiden.se kan du lära känna nästan 50 000 glada resenärer. Disktuera resor och utbyt erfarenheter eller hitta nya reskompisar för nästa resa. Reseguidens forum är en samlingsplats för resglada och med ett kostnadsfritt medlemskap får du full tillgång till all inspiration och våra tjänster.


Så här lätt är det att bli medlem

För att skapa en egen sida på Reseguiden.se måste du först bli medlem. Fyll i dina uppgifter och e-postadress och klicka “Bli medlem”, sedan följer du bara instruktionerna i mailet som skickas automatiskt till dig.

Välj själv hur mycket information du vill ha med i din presentation på Min sida. Ladda upp en profilbild av dig själv. Tänk på att bara medlemmar som valt en egen bild syns i medlemsöversikterna på sidorna. Du kan när som helst gå tillbaka och redigera din profil.

Bli medlem»